VUČIĆ NA PRVOM LETU ER SRBIJE NA LINIJI BEOGRAD-MOSTAR: Predsednik objavio fotografiju sa aerodroma "Nikola Tesla"! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.04.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić na prvom letu za Mostar iz srpske prestonice.

VUČIĆ NA PRVOM LETU ER SRBIJE NA LINIJI BEOGRAD-MOSTAR: Predsednik objavio fotografiju sa aerodroma "Nikola Tesla"! (FOTO)

Foto: Printscreen

Er Srbija od danas uspostavlja direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić ukrcao se na prvi let za Mostar. Prvi let do Mostara je popunjen. Među putnicima su i ministri Goran Vesić i Tomislav Momirović.

Vučić se prethodno oglasio sa beograskog aerodroma "Nikola Tesla", objavivši fotografiju posade aviona.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić na prvom letu Er Srbije na liniji Beograd-Mostar

Kako je ranije najavljeno iz ove kompanije, srpski nacionalni avio-prevoznik će do Mostara leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, petkom i nedeljom. Do Mostara će se leteti avionom tipa ''embraer 175'', let traje 50 minuta, a karte koštaju od 56 evra po smeru, odnosno od 104 evra za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek rekao je ranije prilikom potpisivanja ugovora o uspostavljanju linije da će to pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na Zapadnom Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
zivkag2306

15.04.2024 15:58

Povezivanje Srbije sa regionom je korak ka poboljšanju odnosa! Nadajmo se da ve se naši susedi ugledati na nas i učiniti nešto ka boljem sutra!

Lela

15.04.2024 16:00

Ovo je pozitivna vest Srbija će biti u svakom pogledu povezana sa svim zemljama

Ivana

15.04.2024 16:02

Odlican potez,povezivanje dve zemlje,razvoj drzave kako ekonomski,tako i kulturno.

nina

15.04.2024 16:02

Ova linija će još više spojiti Srbiju sa BiH