ISPLIVAO SNIMAK SA ROĐENDANA MIME KARADŽIĆA! Ovu damu je glumac prvu POLJUBIO!

Autor:

Zabava

15.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mima Karadžić nedavno je proslavio 69. rođendan.

ISPLIVAO SNIMAK SA ROĐENDANA MIME KARADŽIĆA! Ovu damu je glumac prvu POLJUBIO!

Foto: printscreen/TV Prva

Mima Karadžić

Slavni glumac Milutin Mima Karadžić 9. aprila proslavio je 69. rođendan, a sada je isplivao i snimak sa slavlja koje su mu priredile kolege glumci.

Naime, tortu su slavljeniku donele Sloboda Mićalović i Ana Franić, dok su ostali odmah počeli da pevaju rođendansku pesmu. U prvi mah zbunjen Mima je oduvao svećice i poljubio i zagrlio svoju dugogodišnju prijateljicu i saradnicu Slobodu Mićalović sa kojom je davnih dana snimao "Mješoviti brak". 

Ovom spontanom slavlju u pozorišnom kafeu prisustvovale su i Nataša Ninković, Nela Mihailović i drugi glumci, a snimak iznenađenja Mima je postavio na svoj Instagram profil.

- Moji dragi, meni najdraži... Setili se, umesili, a samo ja duvao - napisao je Karadžić ispod videa.

Inače, Mima je pre nekoliko dana preživeo pravu dramu. On je "nestao" sa društvenih mreža i na njegovom profilu se umesto prepoznatljivog Miminog lika pojavila neobična naslovna fotografija donjeg dela tela muškarca u crnoj trenerci sa naglaskom na belim patikama koje su u prvom planu.

Tim povodom kontaktirali smo Mimu Karadžića, koji se oglasio za naš portal i objasnio o čemu je reč.

Neko mi je hakovao profil! Dao sam nekim ljudima da mi pomognu da se profil eventualno vrati - rekao je glumac za Republiku.

Ubrzo je stvar rešena, pa se glumac ponovo vratio na mreže. 

Dragi prijatelji, bio sam hakovan, sada je sve u redu. Pozdrav svima, Mima - napisao je Mima Karadžić putem svog Instagram profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading