SARADNJA SA ODIHR-OM VAŽNA! Vučić: Učiniti biračke spiskove potpuno dostupnim

Autor:

Vesti

06.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić o beogradskim izborima.

SARADNJA SA ODIHR-OM VAŽNA! Vučić: Učiniti biračke spiskove potpuno dostupnim

Foto: ST/Tamara Pavišić

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da je važno da se nastavi sve što se radi zajedno sa ODIHR i OEBS i da se učini dostpunim sve oko biračkog spiska, ali ne zbog stranaka koje hoće da bojkotuju izbore - jer su tako samo uništili sebe, već zbog građana.

- Mislim da je važno to što radi Ana (Brnabić) zajedno sa ODIHR, OEBS i EU da se zajedno vidi šta je to što može da se učini, da se učini dostupnim sve oko biračkog spiska. To je važno zbog naših građana, a ne zbog političkih činilaca, jer oni koji bi da bojkotuju izbore sebe uništili i to je njihova stvar, na to niti ću da utičem niti me zanima - rekao je Vučić novinarima.

Kazao je da treba uveriti sve ljude u Srbiji čak i one koji su slušali  24 sata svaki dan kampanju kako nešto nije u redu sa biračkim spiskom.

- Evo dolazi ODIHR sa svojim preporukama i sve ćemo im ispuniti oko biračkog spiska, sa svima opozicionim stranka spremni smo da učestvujemo u pravljenju te komisije koja ne bi kršila prava na privatnost ili Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, ali da se ustanovi sve i da vidimo kako zajednički da radimo na tome - naglasio je Vučić.

Kaže da je opoziciji kriv birački spisak za neuspeh i da su to bajke za malu decu.

- Svim postavljam pitanje - mrtav čovek kako glasa, recite mi? Da izađe neko drugi umesto njega ko je već glasao - kako izađe, sa kojim dokumentima, neko spreman da rizikuje 20 godina robije zbog toga? U to mora da bude još 15 njih uključeno. To su bajke za decu - dodao je Vučić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Joca

06.04.2024 14:48

Građani će da daju potpunu podršku Srpskoj naprednoj stranci, jer su videli predsednikova dela i njegovo veliko ulaganje od neprocenjive vrednosti za našu zemlju.

Dr

06.04.2024 14:49

To je saradnja koja je potrebna Srbiji.

Mila

06.04.2024 14:49

Jedinu pometnju sa birackim spiskovima pravi opozicija. Narod veruje u ispravnost

Radovan

06.04.2024 14:52

Svi strani posmatrači su bili dobro došli na dan naših izbora, gde nisu zabeležili ni jednu nepravilnost.