"ZAHTEV OPOZICIJE CIRKUSKA PREDSTAVA"! Vučić komentarisao pomeranje izbora za oktobar!

Autor:

Vesti

06.04.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić dao je danas u Zemunu potpis podrške listi naprednjaka i koalicionih partnera za beogradske izbore "Aleksandar Vučić - Beograd sutra"

"ZAHTEV OPOZICIJE CIRKUSKA PREDSTAVA"! Vučić komentarisao pomeranje izbora za oktobar!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom namere opozicije da bojkotuje beogradske izbore u junu i zahteva da izbori budu održani u oktobru zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima da u toj cirkuskoj predstavi neće da učestvuje.

Na pitanje novinara da prokomentariše taj zahtev opozicije, Vučić je rekao:

"To je već... u toj cirkuskoj predstavi da učestvujemo - nećemo. Imamo većinu na parlamentarnim izborima sami, zbog njih smo raspisali parlamentarne izbore, oni su ih tražili i učinili smo im sve ono što oni nama nikada nisu učinili. Da budemo malo ozbiljni u ovoj zemelji ima posla, mora da se radi i gradi".

Lider SPS Ivica Dačić mu je na to pred novinarima dobacio: "Nemoj molim te više da raspisuješ izbore", našta je Vučić primetio da Dačić nikada ne bi raspisivao izbore, pošto je njegova izreka - Da su izbori dobri i Vatikan bi ih imao.

Vučić je rekao i da je uvek bio za izbore i da se izađe u susret", a Dačić je na to dodao: "Sad ga pretera stvarno, svake godine...".

Vučić je poručio da je važno da se posvetimo radu i da gradimo i radimo i da sve bude u zakonskim okvirima.

Podsećamo, predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić dao je danas u Zemunu potpis podrške listi naprednjaka i koalicionih partnera za beogradske izbore "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" i poručio da Beograd mora da bude na pravom putu.

- Govorili smo o ključnim stvarima za budućnost Srbije i nisam siguran da bez obzira koliko o tome govorili da je moguće da svi razumeju u kakvoj poziciji se nalaze Srbi, Evropa i svet - rekao je Vučić koga je dočekao veliki broj članova stranke i građani.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Ana

06.04.2024 13:51

Opozicija ne sme na izbore, zna da ce doziveti poraz.

Vlatka

06.04.2024 13:55

"U oktobru bice u novembru, u novembru bice u decembru..."

Ksenija

06.04.2024 13:55

Opozicija je ništa drugo do šačica cirkuzanata željnih predstave.

Mare

06.04.2024 13:58

Opozicija je zrela za cirkus