SNS DANAS POČINJE PRIKUPLJANJE POTPISA ZA BEOGRADSKE IZBORE! Evo gde možete dati svoju podršku!

Autor:

Vesti

06.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prikupljaju se potpisi u 3 beogradske opštine!

SNS DANAS POČINJE PRIKUPLJANJE POTPISA ZA BEOGRADSKE IZBORE! Evo gde možete dati svoju podršku!

Foto: Branimir Jovanović

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima danas će početi da prikuplja potpise podrške za beogradske izbore u tri gradske opštine.

Prikupljanje potpisa će u 12 sati biti obavljeno u opštinama Obrenovac, Zemun i Savski venac.

Kako je saopšteno iz SNS, u Obrenovcu, u ulici Vojvode Mišića 226 - Sokolski dom, predsednik SNS Miloš Vučević, prisustvovaće prikupljanju potpisa, dok će članovi Predsedništva SNS Arno Gujon, Marko Đurić i Miroslav Čučković dati potpis podške.

Na Savskom vencu, u ulici Kneza Miloša 43, u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac, potpis podrške daće potpredsednici Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, Irena Vujović i Aleksandar Šapić, članovi Predsedništva SNS Jelena Tanasković, Goran Vesić, Marina Raguš, Petar Petković i Nebojša Bakarec.

U  Zemunu, u ulici Kosovska 9, u velikoj sali GO Zemun, potpis podrške daće potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić, članovi Predsedništva SNS Darija Kisić, Marija Zdravković, Zlatibor Lončar i Tomislav Momirović.

Potpredsednica SNS Ana Brnabić izjavila je juče da su na Predsedništvu stranke doneli važne odluke o beogradskim izborima i da će sutra u podne početi sa prikupljanjem potpisa, kao i da će saopštiti kako će se zvati lista SNS.

- Ovaj put idemo u najširoj mogućoj koaliciji, u najširem mogućem bloku. Sutra u 10.00 časova ćemo u prostorijama naše stranke ovde u centrali potpisivati koalicioni sporazum. Idemo sa svim onim strankama koje smatraju da se Beograd do sada dobro razvijao pod vođstvom SNS - rekla je Brnabićeva.

Ističe da je SNS pokrenula veliki broj dobrih projekata za sve građane Beograda i pokazala da imaju dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada u okviru plana Srbija 2027 - "Skok u budućnost".

- Imamo ambiciozne planove i molimo građane za podršku - rekla je Brnabićeva. Ona je rekla da su razgovarali, pre svega, o dve najvažnije teme, stanju u situaciji u zemlji i izazovima sa kojma se suočava Srbija, u prisustvu predsednika Srbije i člana SNS Aleksandra Vučića koji je izvestio Predsedništvo na sličan način kao što je to uradio u sredu na posebnoj sednici vlade čitavu javnost o svim izazovima sa kojima se trenutno suočava naša zemlja.

- I druga važna tema o kojoj smo razgovarali i doneli neke odluke na sednici Predsedništva stranke, a to su beogradski izbori. Ja sam juče kao poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke za Beograd održala Gradski odbor i juče smo na Gradskom odboru usvojili našu listu za Beogradske izbore koji će se održati 2. juna. Danas smo na Predsedništvu SNS usvojili tu listu, prema informacijama koje mi imamo, koje na kraju krajeva i svi imaju - rekla je ona.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading