ALEKSANDAR VUČIĆ - BEOGRAD SUTRA: Ovako će se zvati lista SNS na beogradskim izborima

Autor:

Vesti

06.04.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je istakao da je ovo samo kraći naziv liste.

ALEKSANDAR VUČIĆ - BEOGRAD SUTRA: Ovako će se zvati lista SNS na beogradskim izborima

Foto: ST/Tamara Pavišić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je danas potpis podrške listi SNS na beogradskim izborima. Predsednik je istakao da je sve formalnosti oko potpisa za listu završio u stranačkim prostorijama, a u Zemun je došao da bi dao podršku.

Upitan kako će se zvati lista, Vučić je poručio da je kraći naziv "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".

- Lista je predugačka, onaj kraći deo je "Aleksandar Vučić - Beograd sutra", jer želimo da naglasimo šta je važno u budućnosti, onda ide Ivica Dačić i svi ostali lideri - odgovorio je na pitanje novinara.

"Pokušali su pre odluke Saveta Evrope da reše pitanje tzv. Kosova, sprečili smo"

Vučić je istakao da su juče pokušali pre odluke Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope o članstvu tzv. Kosova da sve završe, ali da je to sprečeno zahvaljujući invervenciji dve zemlje.

- Pokušali su juče pre odluke palamentarne Skupštine Saveta Evrope da sve završe i zahvaljujući invervenciji dve zemlje se to nije dogodilo - rekao je Vučić novinarima u Zemunu. On je istakao da ta borba država traje i da će borba biti nastavljena. Dodao je da sutra putuje u Pariz gde ga očekuju važni sastanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Kalina

06.04.2024 13:53

I Beograd i cela Srbija sa predesednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, mogu samo da idu napred. Biće to ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke, jer je narod Srbije uvideo ko su ovi iz opozicije-strani plaćenici koji se bore samo fotelje i lični interes.

Lili

06.04.2024 14:01

Samo napred, svi smo uz vas.

Iv

06.04.2024 14:01

Evidentno je da je narod uz Vučića, samo napred.

Mila

06.04.2024 14:02

Verujem da će u junu biti ubedljiva pobeda SNS-a.