ZAVETNICI NA BEOGRADSKE IZBORE IZLAZE U KOALICIJI SA SNS I SPS! Milica Đurđević Stamekovski: Građani treba da glasaju za budućnost prestonice!

Autor:

Vesti

01.04.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored najave koalicije, predsednica stranke Zavetnici je naglasila značaj održavanja izbora u Beogradu u zakonski predviđenom roku.

ZAVETNICI NA BEOGRADSKE IZBORE IZLAZE U KOALICIJI SA SNS I SPS!  Milica Đurđević Stamekovski: Građani treba da glasaju za budućnost prestonice!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Milica Đurđević

Danas je predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, iznela značajnu vest o odluci rukovodstva stranke da na predstojećim beogradskim izborima nastupi u koaliciji sa Socijalističkom partijem Srbije (SPS) i Srpskom naprednom strankom (SNS). 

Đurđević Stamenkovski je istakla da će zajedno sa koalicionim partnerima inicirati projekat sabiranja državotvornih snaga, te da će raditi na nacionalnoj konsolidaciji. Ova izjava ukazuje na nameru stranke Zavetnici da se pozicionira kao deo političkog spektra koji teži zajedništvu i stabilnosti zemlje.

Pored najave koalicije, predsednica stranke Zavetnici je naglasila značaj održavanja izbora u Beogradu u zakonski predviđenom roku. Ova izjava ukazuje na poštovanje zakonskih procedura i demokratskih principa, što predstavlja važan element političke kulture.

Đurđević Stamenkovski je istakla da građani glavnog grada treba da glasaju za budućnost prestonice i za ostvarivanje značajnih projekata. Ova poruka naglašava važnost građanskog angažmana i aktivnog učešća u političkom procesu radi ostvarivanja pozitivnih promena u lokalnoj zajednici.

U svetlu ovih najava, predstojeći beogradski izbori sigurno će privući značajnu pažnju javnosti, a odluka stranke Zavetnici da uđe u koaliciju sa SPS-om i SNS-om dodatno će oblikovati političku dinamiku u glavnom gradu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading