"BEZREZERVNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU U ODBRANI DRŽAVNIH INTERESA!" Sastali se Vučević i Dačić - ovo su glavne teme razgovora! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.03.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri SPS i SNS iskazali su spremnost da se saradnja nastavi na beogradskim i lokalnim izborima.

"BEZREZERVNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU U ODBRANI DRŽAVNIH INTERESA!" Sastali se Vučević i Dačić - ovo su glavne teme razgovora! (FOTO)

Foto: SNS

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević sastao se danas sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, u sedištu SNS.

Vučević i Dačić pozitivno su ocenili saradnju dve partije u poslednjih dvanaest godina, i naglasili da su postignuti značajni rezultati u napretku Srbije u svim sferama društva.

Takođe, Vučević i Dačić iskazali su spremnost da se saradnja SNS i SPS nastavi, kako na republičkom nivou, tako i na predstojećim beogradskim i ostalim lokalnim izborima.

Na sastanku je posebno naglašena bezrezervna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u odbrani državnih i nacionalnih interesa. Stabilnost i mir su od ključnog značaja i predstavljaju osnov za opstanak države, zaključili su Vučević i Dačić.

Dačić predsedava Vladom Srbije do izbora

Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić će predsedavati Vladom Srbije do izbora nove vlade, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja je predložena za novog predsednika Skupštine Srbije.

- Juče sam održala sednicu Vlade, usvojili smo neke važne odluke i zaključke. Pozdravila sam se sa ministrima, a Dačič će predsedavati Vladom Srbije - rekla je Brnabić za TV Prva.

Podsećamo, pre tri dana održana je sednica Predsedništva SNS, nakon koje su se obratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS Miloš Vučević.

- Neke odluke smo doneli, neke ćemo doneti u danima pred nama. Mi sa ponosom ističemo da to radimo zajednički sa predsednikom države kao jedan tim - rekao je Vučević na početku obraćanja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Mina

09.03.2024 14:24

Vucic se snazno bori za odbranu drzavnih interesa!

Lena

09.03.2024 14:24

Vucic radi za svaku pohvalu!

Dara

09.03.2024 14:25

Vucic se lavovski bori za Srbiju!

Kaja

09.03.2024 14:26

Vuciceva borba je jaka i daje rezultate.