OVO SU SUPRUŽNICI KOJI SU PRETILI VUČIĆU I POLICIJI: Objavili lažan snimak otmice deteta u Srbiji pa osuli paljbu po državi! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.03.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopštio MUP Srbije, inicijalni snimak je nastao prošle godine i prikazuje postupak oduzimanja dece u Litvaniji.

OVO SU SUPRUŽNICI KOJI SU PRETILI VUČIĆU I POLICIJI: Objavili lažan snimak otmice deteta u Srbiji pa osuli paljbu po državi! (FOTO)

Foto: Instagram

I.T.

I.T. iz Vrnjačke Banje i njegova supruga T.T. zaposlena u ovoj lokalnoj samoupravi osumnjičeni su da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje deteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, kao i za pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije.

Kako je saopštio MUP Srbije, inicijalni snimak je nastao prošle godine i prikazuje postupak oduzimanja dece u Litvaniji, pišu Novosti.

Osumnjičeni I.T. od ranije je poznat policiji kao lice iz kriminogene sredine, protiv koga su podnete krivične prijave zbog sumnji da je počinio više krivičnih dela među kojima je i ubistvo u pokušaju.

Protiv osumnjičenih policija će, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, podneti odgovarajuće prijave.

Osumnjičena je, uz objavu video snimka, pisala komenatre uvredljive sadržine:

- Srbijo prodana ,Zašto ćutite, Ko će odgovarati za ova zlodela...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno da na dnevnom nivou dobija oko 150 pretnji smrću.

Vučić je za Radio-televiziju Srbije rekao da njegova deca i porodica u celini, dobijaju oko 50 pretnji smrću dnevno.

- Na dnevnom nivou oko 100.000 ljudi na ovaj ili onaj način najuvredljivije se moguće izražava o meni, na dnevnom nivou imate najmanje 50.000 prosutih laži najvećih mogućih - rekao je Vučić. - Na najuvredljiviji način se izjašnjavaju o meni, prosute laži i uprkos tim pritiscima, a ljudima ni ne smete da kažete sve, jer je politika takva, morate da pazite da ne prekoračite granicu, ne služite se lažima, ne opsujete nikoga, bilo da govorite na ruskom, engleskom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Vlada

18.03.2024 19:53

Što pre da odgovaraju za učinjena nedela.

Vlada

18.03.2024 19:54

Sve što prete Vučiću, odmah privesti pravdi.

Vlada

18.03.2024 19:55

Odmah u zatvor sa njima .

Агеос

18.03.2024 20:02

Савршена слика српске опозиције. Потпуно поремећени у сваком погледу.