DEJAN BULATOVIĆ: Đilas kao i Marinika, beži od suočavanja sa istinom

Autor:

Vesti

13.03.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princip zastrašivanja i otvorenog uticaja na pravosuđe kojim se opozicija rukovodi, kao što vidimo, ustanovio je Dragan Đilas.

DEJAN BULATOVIĆ: Đilas kao i Marinika, beži od suočavanja sa istinom

Foto: ST/Nemanja Pančić

Narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Dejan Bulatović oglasio se povodom tužbe koju je lider prozapadne tajkunske koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas podneo protiv njega.

- Povodom tužbe koju je Dragan Đilas podneo protiv mene, a s obzirom da nije u stanju da izdrži kada mu se prospe istina u lice, danas je održano prvo ročište, sa koga je kao osvedočena kukavica pobegao odmah nakon svog obraćanja. Važno je da naglasim da ni na ovom suđenju, pred sudijom koja mu je bila upadljivo naklonjena, nije propustio priliku da iskaže patološku mržnju prema Aleksandru Vučiću. Po ko zna koji put ga je oklevetao, iznoseći monstruozne insinuacije na račun predsednika. Ovu tužbu sam shvatio kao pokušaj njegovog zastrašivanja i vršenja pritiska na mene, kako bih prestao da iznosim činjenice i istinu o njemu. Moram da ga razočaram, ova tužba, kao i njegovo kukavičko ponašanje u sudnici ne može mi biti ništa drugo, do vetar u leđa da nastavim javno da govorim o onome što bi on voleo da sakrije od naroda i javnosti i neću stati sve dok Dragan Đilas ne postane ružna politička prošlost Srbije - rekao je narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Dejan Bulatović.

- Nakon otvorenog napada na Aleksandra Vučića, prilikom svog izlaganja, sa žaljenjem moram da konstatujem da sudija nije reagovala niti ga opomenula, a još manje zaustavila. To je bio razlog zašto je moj pravni zastupnik momentalno zahtevao izuzeće sudije, koja je dozvolila Đilasu da odmah nakon svog iskaza napusti sudnicu. Kada sam se pobunio na tu odluku, insistirajući da dođe do otvorenog suočavanja između nas dvojice, sudija mi je odbrusila da sam, citiram: "naporan i težak čovek". Upravo ovo je dokaz kako Dragan Đilas zamišlja bavljenje politikom i vođenje države preko veze, ispod žita pa na vrata, sve samo da ne mora da se suoči, baš kao što ni Marinika Tepić nije smela da se suoči sa mnom u televizijskom duelu - istakao je Bulatović.

- Princip zastrašivanja i otvorenog uticaja na pravosuđe kojim se opozicija rukovodi, kao što vidimo, ustanovio je Dragan Đilas. Dok je on upućivao gnusne uvrede na račun predsednika Vučića, sudija je pomno slušala i još jednom ću naglasiti, tom prilikom ga nije čak ni opomenula, što smatram skandalom bez presedana. I upravo je to ono protiv čega treba da se bore svi normalni i pristojni ljudi u ovoj zemlji, jer se protiv toga bori i sam Aleksandar Vučić. Srbija mora biti zemlja pravde, a ne zemlja bankovnih računa sa 619 miliona evra i političkih kukavica i gubitnika koji maštaju da postanu „kalif umesto kalifa“. Dragana Đilasa narod neće i to pokazuje na svakim izborima koji su organizovani u prethodnih 10 godina. To je ono što njega boli i zbog čega pribegava nasilju i agresiji, baš kao prava kukavica i politički gubitnik - konstatovao je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (31)

Loading
Jelena

13.03.2024 18:50

Udri Bulatoviću Djikija samo istinom.

Mare

13.03.2024 18:50

Opozicija se bavi spletkama i lazima, oni za postenu borbu ne znaju. Kriju se iza sudova i bez razloga tuze ljude sto pokazuje njihovu nemoc.

Mihajlo

13.03.2024 18:51

Očigledno je da Đilas nema argumente i činjenice na svojoj strani, pa se sada koristi prljavim trikovima poput tužbi. Ali istina će izaći na videlo i pokazati koliko je Đilas u stvari licemeran i neiskren.

Jelena

13.03.2024 18:51

Hajde Djiki pojavi se da te Bulatović urniše istinom a zna mnogo o tebi. Zato Vuna Kićo. Prpa.