"BIO SAM POČASTVOVAN DA GA LIČNO UPOZNAM" Predsednik Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade

Autor:

Vesti

11.03.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.

"BIO SAM POČASTVOVAN DA GA LIČNO UPOZNAM" Predsednik Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade

Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti koja je otvorena u rezidenciji ambasadora Kanade u Beogradu povodom smrti bivšeg premijera Kanade Brajana Malrunija.

- Bio sam počastvovan da lično upoznam gospodina Malrunija tokom njegove posete Republici Srbiji 2019. godine, kada sam, slušajući o njegovim bogatim profesionalnim uspomenama, imao utisak da čitam enciklopediju. Istovremeno, on je sa velikim uvažavanjem govorio i o srpskoj zajednici u Kanadi- napisao je predsednik Aleksandar Vučić na svom instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

- Kao političar okrenut ka budućnosti, ostavio je istorijski pečat sklapanjem Ugovora o slobodnoj trgovini između Kanade i SAD, a biće upamćeni i njegovi hrabri stavovi o međunarodnim društvenim okolnostima i napori da svet postane bolje mesto- napisao je Vučić.

Podsetimo, Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.

"Otvoren razgovor sa ambasadorom Kristoferom Hilom o položaju Srba na KiM, komplikovanoj geopolitičkoj situaciji i drugim pitanjima od obostranog interesa", naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

"Ponovio sam da Srbija ostaje privržena održanju mira i stabilnosti u regionu, kao i daljem unapređenju bilateralnih odnosa i saradnje između naše dve zemlje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading