SRBIJA" NE SLUŠA NIKOG, SEM SVOJ NAROD" Vučić: Srbija ima svoju politiku nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje VIDEO

Autor:

Vesti

11.03.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dve godine, izračunaćemo uskoro, objavljeno je preko 10.000 tekstova u raznim zapadnim i regionalnim medijima o tome da će Srbija da napadne ne znam koga u regionu po Putinovom nalogu, da smo mi mali Rusi koji ćemo ne znam šta da napravimo, da slušamo naređenja nečija, započeo je Vučić.

SRBIJA" NE SLUŠA NIKOG, SEM SVOJ NAROD" Vučić: Srbija ima svoju politiku nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje VIDEO

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je Instagramu deo jučerašnjeg obraćanja građanima i istakao da Srbija ne sluša nikoga sem svoj narod.

"Dve godine, izračunaćemo uskoro, objavljeno je preko 10.000 tekstova u raznim zapadnim i regionalnim medijima o tome da će Srbija da napadne ne znam koga u regionu po Putinovom nalogu, da smo mi mali Rusi koji ćemo ne znam šta da napravimo, da slušamo naređenja nečija. Zašto to govore?", pita predsednik Vučić i odgovara:

 

 

"Dva su razloga - jedan je taj da nanesu direktnu štetu Srbiji, a drugi je taj što polaze od sebe. Znaju kakvi su oni poslušnici, znaju kakvi su politički patuljci, znaju da njima upravljaju na žici ili na konopčiću kao u nekom pozorištu ili bioskopu pa računaju da takvi moraju da budu i drugi, ali pošto nam nisu iste gazde mi moramo da slušamo nekog drugog. Ne mogu da shvate da Srbija ne sluša nikoga sem svoj narod, da Srbija ima svoju politiku nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje. To je njihov problem".

Podsetimo, Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.

"Otvoren razgovor sa ambasadorom Kristoferom Hilom o položaju Srba na KiM, komplikovanoj geopolitičkoj situaciji i drugim pitanjima od obostranog interesa", naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

 

 

"Ponovio sam da Srbija ostaje privržena održanju mira i stabilnosti u regionu, kao i daljem unapređenju bilateralnih odnosa i saradnje između naše dve zemlje".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading