DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić emotivnom porukom ganuo pratioce na Instagramu: OVO SMO MAMA I JA... (FOTO)

Autor:

Vesti

07.03.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je ovom objavom raznežio sve svoje pratioce.

DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić emotivnom porukom ganuo pratioce na Instagramu: OVO SMO MAMA I JA... (FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, instagram.com/buducnostsrbijeav


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu emotivnom porukom koju prate stare porodične fotografije.


- Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati i da im rešavaju probleme. Kada sam završio sa tom tiradom, nakratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i neretko nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali. Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim.

 

 

 

- P.S. Ovo na slikama su moja majka Angelina, otac Anđelko, a na jednoj je i Andrej - napisao je predsednik u opisu fotografija. 

Podsetimo, predsednik Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je juče da su na sednici Predsedništva stranke načelno dali saglasnost za pravljenje Pokreta za državu i narod.

Na konferenciji za medije posle sednice, predsednik Vučić je rekao da se pokret ne pravi za izbore, već da bi se zemlji pomoglo u najtežim uslovima.

Predsednik Vučić je rekao da, u situaciji kada je Evropa proglasila militarizaciju kontinenta, moramo da podignemo našu namensku industriju, ako želimo da ostanemo suverena i vojno-neutralna zemlja.

Srbija mora da dodatno pojača vojnu industriju i dodatno da ulaže novac. I to nije mali novac za nas, to su velika opterećenja, ali moramo da radimo ukoliko želimo da ostanemo kao suverena, nezavisna i slobodna zemlja. Obavestio sam članove Predsedništva o potezima države i zatražio njihovu podršku za politiku očuvanja vojne neutralnosti, suvereniteta i nezavisnosti zemlje, istakao je predsednik Vučić.

Istakao je da je za nas od presudnog značaja da osiguramo bezbednost i mir i da pomognemo našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji je u izuzetno teškoj situaciji. 

- Mi dobili smo informacije da nema nikakvog napretka u razgovorima međunarodnih predstavnika sa prištinskim političarima - rekao je on. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Lena

07.03.2024 12:55

Porodica je sve,to je hteo predsednik da kaze i tako je, pokretač svega

Ivana

07.03.2024 12:55

Emotivne fotografije iz detinjstva bude nam uspomene.

Jova

07.03.2024 12:56

Poruka koju šalje Vučić je jasna- Porodica i ljubav.

Jelena

07.03.2024 12:58

Vučić ima mnogo kvaliteta što kao političar tako i kao čovek. O svom narodu brine i vodi računa i bori se za bolje kao da smo mu porodica.