SILOVANJE MOZGA! Šolakovi mediji prešli sve granice!

Autor: B. B. - E. S. T.

Vesti

06.03.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Vučića umešali čak i u temu seksualnog nasilja na fakultetima

SILOVANJE MOZGA! Šolakovi mediji prešli sve granice!

Foto: aleksandar Vucic

Opozicionari ne biraju sredstva u pokušaju da se dokopaju vlasti mimo izbora, pošto im građani ne daju neophodnu podršku, a u tom cilju svakodnevno vode kampanju dehumanizacije predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

U tom prednjače mediji Dragana Šolaka, koji su sada otišli korak dalje kada je u pitanju zloupotreba osetljivih tema i odsustvo etike.

Ništa im nije sveto

Sandra Božić ističe da opoziciji ništa nije sveto, pa će tako bez problema zloupotrebljavati nečiju traumu, smrt ili tešku situaciju:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Sandra Božić

- Gadim se ovakvih stvari i trudiću se da na svakom mestu razobličim podle pokušaje opozicije u dehumanizaciji imena Aleksandra Vučića. U svakom slučaju, ovo je krajnje ozbiljna tema u kojoj nemamesta politizaciji. I kao žena u politici, apelujem na sve žene da nasilje i uznemiravanje prijave, a institucije će dalje raditi svoj deo posla. Na toj liniji odbrane nema uzmicanja i prag tolerancije je nula!

SULUDE OPTUŽBE

Naime, na televiziji N1 bavili su se temom seksualnog uznemiravanja na fakultetima, a sagovornica Jelena Riznić, aktivistkinja Ženske solidarnosti i članica ekstremno levičarske opozicione organizacije Marks21, koja je učestvovala na protestima i zalaže se, između ostalog, za nezavisno KiM i ukidanje Republike Srpske, uspela je u celu tu priču da umeša i predsednika Srbije!

- Jedna od devojaka s Fakulteta bezbednosti napisala je da se profesor, svestan da radi stvari koje nisu dozvoljene, vrlo često poziva na svoje poznanstvo s Aleksandrom Vučićem i hvali se da vrlo lako može da mu ode i traži zaštitu ukoliko postoji neki problem. Dakle, na taj način se prosto demonstrira sila jer mi znamo da neko drugi može da stopira bilo koji proces u ovoj zemlji, pa makar to bio proces prijave seksualnog uznemiravanja na fakultetima - rekla je Riznićeva.

Republika

Foto: aleksandar Vucic

Jelena Riznić

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, uočio je indikativan detalj: ne pominje ime profesora, ali pominje ime onog koga je profesor pominjao.

- Vrlo ubedljivo svedočanstvo - ironično je prokomentarisao.

Orlić: Nema sudbine koju ne bi zgazili

Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora SNS, kaže za Republiku da se radi o raspojasanoj i pustošećoj mržnji političara iz partija bivšeg režima, i levih i desnih, kao i njima naklonjenih tajkunskih medija, prema predsedniku Vučiću:

Republika

Foto: INSTAGRAM.COM/SNS_SRBIJA

Vladimir Orlić

- Totalna dehumanizacija jednog čoveka i njegove porodice, na baš svaku temu, postala im je patološka opsesija, jedini smisao postojanja. Nema ni ljudske sudbine koju nisu spremni da zloupotrebe ni tuđeg života koji nisu spremni da bezdušno zgaze u svojoj prljavoj kampanji razularenog kidisanja na uvek istu metu. Razlog je poznat: Aleksandar Vučić je nepropobojna brana za njihove pohode na vlast i u novu pljačku.

DEHUMANIZACIJA

Sandra Božić, članica Predsedništva SNS, za Republiku kaže da ne očekuje da se neko sa Šolakove televizije izvini za bilo koju laž koju izbacuju po principu ispali i zaboravi jer ne poznaju stid i sramotu.

- Pitanje je da li postoje granice njihovog divljaštva i na šta su sve spremni ne bi li Vučića povezali s najgorim stvarima i okrivili ga za sve. To se zove dehumanizacija, a njihov rad jeste usmeren ka tome da na najpoganiji način diskvalifikuju čoveka kojeg ne mogu na izborima da pobede - ocenjuje Božićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Tea

06.03.2024 22:17

Ovo je stvarno pravo silovanje mozga.Opozicija nema pardona ni za kakvu izjavu

Ilija

06.03.2024 22:22

Tajkunski mediji prosto ne znaju kad treba da stanu.

Lena

06.03.2024 22:48

Bruka i sramota da se predsednik jedne drzave na takav nacin degradira! Opozicija i njeni mediji na sve moguce nacine dehumanizuju Vucica,vode hajku i sire mrznju medju narodom! Ali za sve postoje granice...a sad ih stvarno prelaze i pitanje je dokle su spremni da idu kad se ovakvim stvarima bave. Fuj!

Jovan

06.03.2024 22:52

Kako ih bre nije sramota više?!