IVAN IVANOVIĆ NAPLJUVAO TAKERA KARLSONA! Veliki intervju sa Putinom nazvao "FEKALNIM ISPADOM"!

Autor:

Vesti

18.02.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umislio da je veći i od trenutno najpopularnijeg novinara.

IVAN IVANOVIĆ NAPLJUVAO TAKERA KARLSONA! Veliki intervju sa Putinom nazvao "FEKALNIM ISPADOM"!

Foto: GavriilGrigorov/Sputnik/Profimedia,Printscreen/www.youtube.com/@vecesaivanomivanovicem7099

Čuveni američki novinar Taker Karlson intervjuisao je nedavno lidera Rusije Vladimira Putina, a taj razgovor pratila je svetska javnost. Za samo nekoliko sati snimak intervjua u Moskvi brojao je milionske preglede, a Putin je u njemu komentarisao rat u Ukrajini, svetska dešavanja, ali je spomenuo i Srbiju.

Sve oči ljudi čitavog sveta bile su uprte u razgovor koji je vodio novinar sa ruskim predsednikom iz nekoliko razloga, a jedan od njih je svakako i taj što je Karlson cenzurisan skoro svuda, osim na mreži "Iks", a u isto vreme do američke javnosti nisu stizale ni informacije o potezima Putina i Rusije.

Upravo tako i počinje ovaj razgovor u kome je novinar objasnio da "američka javnost ima pravo da zna i drugu stranu priče".

I srpska javnost je ispratila ovaj intervju, a nedugo nakon njega se i premijerka Ana Brnabić našla u društvu Takera Karlsona koji je obećao da će našu zemlju posetiti u narednom periodu.

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Intervju Takera Karlsona sa Vladimirom Putinom

Za Ivanovića intervju "fekalni ispad"

Ipak, nisu svi novinari ispratili ovaj svetski događaj objektivno i sa pažnjom. Voditelj Nove S Ivan Ivanović u emisiji "Četiri i po muškarca" opleo je po poznatom novinaru.

- Taker Karlson otišao u Moskvu da bi mu Puttin odgovorio na sva pitanja koja Putinu odgovaraju - glasila je najava za par besmislenih rečenica koje su usledile.

- Intervju Takera Karlsona i Putina bio je najvažniji za srpske novinare - rekao je u emisiji Ivanović i nastavio:

- Srpski novinari su videli da se go*na jedu i na velikoj sceni, nije to samo naš srpski specijalitet. Ima toga svuda, nemamo mi više šta da zameramo ovim našim ljudima ovde kad ima čovek sa takvom svetskom pažnjom da ide i da bude učesnik onakvog fekalnog ispada. -

Ivanović je potom ironično komentarisao i Putinovo osvrtanje na bombardovanje Srbije 1999. godine, kada je istakao i da je Zapad tada prekršio međunarodno pravo.

- Ja ne znam da li se neko seća tog trenutka kada su nas Rusi podržali za vreme bombardovanja. Jeste, devedesetih smo dobili i lovu i S-300 i Rusi su glasali protiv sankcija... Čovek je ispričao kao da niko od nas nije živeo tih devedesetih - ironičan je Ivanović.

Ivanović poznat po prostačkim ispadima

Ipak, Ivan Ivanović je i ranije imao, u najmnju ruku, zanimljive nastupe. Pozant je i njegov pokušaj da bude duhovit prošle godine nakon protesta kada je uputio poruku na Tviteru uredniku Informera Drganu J. Vučićevići.

Hej p*čkice, evo ti fotke od juče da imaš da objaviš - napisao je Ivanović.

Tu vest možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading