"ON JE DAVNIH DANA POKAZAO DA JE NEURAČUNJIV"! Brnabić reagovala na Milivojevićev poziv na LINČ predsednika Srbije!

Autor:

Vesti

13.02.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovu Milivojevićevu izjavu, mogla bih da reagujem posprdno. Mogla bih da kažem da je on sam po sebi sprdnja i da je ova njegova izjava kao i sve, sramotna i irelevantna, istakla je Brnabić.

"ON JE DAVNIH DANA POKAZAO DA JE NEURAČUNJIV"! Brnabić reagovala na Milivojevićev poziv na LINČ predsednika Srbije!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/S. MILJEVIĆ

Đilasovac Srđan Milivojević pozvao je na linč predsednika Aleksandra Vučića i tako nastavio najprljaviju kampanju dehumanizacije i kriminalizacije šefa države, koga bi kao, po njegovim rečima, lopova izdajnika i šefa mafije, trebalo likvidirati.

Siniša Mali, ministar finansija, kaže da predstavnici bivšeg režima, kada ovako nešto izgovaraju, zapravo polaze od sebe.

- Lopovčina Srđan Milivojević, njegov ortaci i njegova stranka od sebe polaze. Izdajnici? Pa čekajte, u njihovo vreme je Međunarodni sud pravde doneo odluku u korist takozvanog Kosova, što nama otežava pregovore kada je ta situacija u putanju. dakle vi ste ti, koji ste uspostavili carinu između dve teritorije. Vi ste izdajnici! Mafija? Pa čekajte, stopa kriminaliteta danas, u odnosu na njihovo vreme, ne može da se poredi. danas je Srbija i sigurnija i bezbednija, a oni naravno ne mogu da pobegnu od svoje prošlosti, pa se sećaju nekog vremena kada su oni žarili i palili i kada je mafija vodila Srbiju. Srbija je danas slobodarska, nezavisna i samostalna država za koju se bori Aleksandar Vučić - rekao je Mali.

Na Milivojevićevu objavu, reagovala je i premijerka, Ana Brnabić.

- Na ovu Milivojevićevu izjavu, mogla bih da reagujem posprdno. Mogla bih da kažem da je on sam po sebi sprdnja i da je ova njegova izjava kao i sve sramotna i irelevantna. Mogla bih da kažem da je on davnih dana pokazao da je neuračunljiv i labilan. Ipak, iako sve to stoji, nije ovo ni smešno, a ni nevažno. Setite se das je ovo već drugi put u tri dana, da tako opozicija preti i poziva na ubistvo predsednika Vučića. Prvo je to uradio Dragan Đilas, a sada to ponavlja i Srđan Milivojević. Istina je jasna i jednostavna, kao i uvek, Vučića narod voli, istorija ga brani, i istorija će njega čuvati. A onaj o kome Đilas i Milivojević imaju nešto lepo da kažu, niti misli, a još manje radi dobro za Srbiju i naš narod. Samo napred predsedniče! - naglasila je Brnabić iz Dubaija.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Aurora

13.02.2024 19:46

Milivojevicu je definitivno mesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi,jer je ocigledno da covek nema pojma sta prica.Ovo je za svaku osudu.

Teona

13.02.2024 19:46

Lepo sam ja rekla Milivojević neuračunljiv. Bravo Ana. Neka neo ukaze na njegovo neuračunljivo ponašanje neka ide da se leči

Dejan

13.02.2024 19:51

Milivojevic je neko ko u sebi samo ima veliku mrznju i koja je pun zla i koji ga mrznja pokrece i to se zna

Darko

13.02.2024 19:54

Milivojevic je osoba koja je satkana od mrznje prema Vucicu i to je poznato odavno