ATRAKTIVNA MORGAN: PIPKALI SU ME I MALTRETIRALI! Devojka Novakovog rivala o neprijatnom iskustvu sa spektakla u Americi! Bili su PIJANI I GRUBI!

Autor: M. M.

Sport

13.02.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena popularnog tenisera zgrožena

ATRAKTIVNA MORGAN: PIPKALI SU ME I MALTRETIRALI! Devojka Novakovog rivala o neprijatnom iskustvu sa spektakla u Americi! Bili su PIJANI I GRUBI!

Foto: Instagram.com/moorrgs

Morgan

Morgan Ridl, jedna od najpopularnijih devojaka koje se zabavljaju s teniserima, govorila je o svom traumatičnom iskustvu sa nedavno održanog Superbola.

U najvećem sportskom događaju u SAD, podsetimo, Kanzas siti Čifsi su odbranili titulu protiv San Fransisko Fortinajnersa.

Foto: Instagram.com/moorrgs

Morgan

- Nisam htela da objavljujem bilo šta o ovome, ali zapravo mislim da je važno. Ne mogu da verujem šta sam doživela ovog vikenda od strane odraslih muškaraca, koji su me uznemiravali - napisala je 26-godišnja influenserka na društvenim mrežama, pa dodala:

- U poslednja 3 dana su me hvatali, pipali, maltretirali, nazivali su me mačkom. U suštini svakih nekoliko minuta kada smo bili u javnosti. I bilo je stvarno loše na utakmici. Nismo mogli ni da uživamo u igri, a da nam ne smetaju pijani, nepristojni, grubi muški navijači. Izuzetno je stresno i zastrašujuće to što se desilo.

Foto: instagram.com

Morgan Ridl

Za kraj poentira.

- Imam muške ljubitelje sporta koji me prate i na sreću nikada nisam doživela ovako nešto sa tenisom, ali se samo nadam da će svaki momak koji ovo čita uspeti razume težinu vaših reči i dela. Svi su bili tamo samo da pogledaju fudbalsku utakmicu. Da vas zaskaču i hvataju odrasli muškarci je zastrašujuće i neosetljivo - naglasila je atraktivna plavuša Morgan Ridl.

On je sa Fricom u dugogodišnjoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading