NE VADI NOVAKA IZ USTA: Amerikancu SMETA i kad Đoković DIŠE!

Autor:

Sport

23.01.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu odgovarao susret Kirjosa i Noleta nakon meča.

NE VADI NOVAKA IZ USTA: Amerikancu SMETA i kad Đoković DIŠE!

Foto: Tanjug/AP

Američki novinar Ben Rotenberg, čuven po svojim negativnim komentarima na račun Novaka Đokovića, nije iskoristio priliku da ćuti posle pobede srpskog tenisera protiv Tejlora Frica.

Đoković je savladao američkog tenisera sa 3:1 (7:6, 4:6, 6:2, 6:3) i plasirao se u polufinale prvog Grend slema u sezoni.

Novakov meč, koji je bio zakazan za popodnevni termin, kasnio je u startu sa početkom. Potom je duel Srbina i Amerikanca trajao tri i po sata, pa je zašao u termin noćnih mečeva.

Posle duela Đokovića i Frica usledio je dodatni spektakl, pošto je Nik Kirjos na terenu vodio intervju sa Novakom.

Bio je to intervju u kome su svi uživali, ali ne i Rotenberg. On se oglasio na društvenoj mreži "X" i napao organizatore Australijan opena zašto su dozvolili Novaku da toliko dugo ostane na terenu.

- Noćna sesija je počela pre više od sat i po, zašto upravo sada rade ceo intervju? Australijan open je krajnje neozbiljan kada je u pitanju raspored, požalio se Ben Rotenberg.

Rotenberg je i tokom meča kritikovao Novaka, ali ovo prevazilazi sve.

Kada je u pitanju meč, četvrti set je rešila serija brejkova u njegovoj završnici, u kojoj je jedan više napravio Đoković. Novak je u šestom gemu oduzeo servis Fricu, odmah zatim je usledio ribrejk, ali je Nole već u osmom napravio još jedan brejk, pa je u devetom stigao do konačnog trijumfa.

Đoković će u polufinalu odmeriti snage sa Janikom Sinerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ilija

23.01.2024 22:16

Moze Ben da ga duva...