STRAVIČNA NESREĆA: Helikopter sa skijašima pao, poginula tri Italijana!

Autor:

Svet

23.01.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan pad helikoptera u Kanadi

STRAVIČNA NESREĆA: Helikopter sa skijašima pao, poginula tri Italijana!

Foto: printskrin


U kanadskoj provinciji Britanska Kolumbija, tačnije u blizini grada Terasa, došlo je do tragičnog incidenta u kojem je helikopter koji je prevozio skijaše doživeo pad. Prema saopštenju lokalne turističke kompanije "Northern Escape Heli-Skiing", najmanje tri osobe su izgubile život, dok je četiri osobe teško povređeno.

**Nesreća iznad prelepih kanadskih planina**

Ova nesreća se dogodila u području grada Terasa, koji se nalazi oko 112 kilometara od granice sa Aljaskom. Sa svojih 12.000 stanovnika, Terasa je mirno mesto koje je ovog puta postalo poprište tragičnog događaja.

**Istraga o uzroku nesreće**

Kompanija "Northern Escape Heli-Skiing" je odmah nakon incidenta započela saradnju sa kanadskom konjičkom policijom i vlastima radi utvrđivanja uzroka nesreće. Predsednik kompanije, Džon Forest, izjavio je da će sarađivati sa istražiteljima kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

**Reakcija lokalne spasilačke grupe**

Lokalna volonterska spasilačka grupa potvrdila je da je u trenutku nesreće u helikopteru bilo najmanje sedam ljudi. Ova informacija dodatno naglašava ozbiljnost incidenta i ukazuje na veliki broj učesnika ove tragične vazduhoplovne nesreće.


Ovaj događaj je potresao lokalnu zajednicu i ostavio dubok trag u srcima svih koji su čuli za ovu nesreću. Nadležni organi sprovode istragu, a porodice žrtava i povređenih su u našim mislima u ovim teškim trenucima.

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading