POHVALILI SE SVOJOM SRAMOTOM! Deo opozicije, umesto da polaže zakletvu, sedi u kafiću - NE MARE ŠTO IH NAROD DEBELO PLAĆA! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta bi bila da ne iskoriste dan.

POHVALILI SE SVOJOM SRAMOTOM! Deo opozicije, umesto da polaže zakletvu, sedi u kafiću - NE MARE ŠTO IH NAROD DEBELO PLAĆA!  (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Deo opozicije proveo je prvi poslanički dan u kafiću i time se pohvalio na društvenim mrežama.

Pošto ih narod debelo plaća, pa šteta da ne iskoriste sunčan dan,pa se hvale svojom sramotom. 

- Prvi poslanički dan u novom sazivu proveli smo sa studentom Dimitrijem Popovom, kome je juče ukinuta mera kućnog pritvora jer se borio protiv izborne krađe.Dimitrije nije sam. Nijedna žrtva policijske brutalnosti i Vučićevog terora nije zaboravljena. Branićemo svakog čoveka!!! - objavio je Srđan Milivojević na društvenoj mreži X.

 

 

Podsetimo, danas se u Beogradu održala prva sednica Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj tradicionalno predsedava najstariji poslanik. Ove godine, tu ulogu je preuzeo poznati Stojan Radenović, sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", koji se istakao kao izuzetan matematičar, proglašavan četiri puta za najboljeg na svetu.

Međutim, to opozicionim poslanicima, na čelu sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić, ništa ne znači, pa je današnja sendica, u otežanim uslovima, završena, ali uz gorak ukus u ustima, budući da su sve vreme urlikali, vikali, pravili buku i zviždali.

Nešto posle pola 11 poslanicu su pozvani da polože zakletve, koje po protokolu treba da se polože u prostorijama skupštinske sale, ali su iz "Srbije protiv nasilja" napustili salu i odlučili da u skupštinskom holu polože zakletvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading