PROVALJENI! Đilas i Marinika primenjuju Kurtijeve metode u Skupštini Srbije: Ovo je DOKAZ - CRNO NA BELO! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje ponašanje dela opozicije, koje uključuje pravljenje haosa i ometanje rada srpskog parlamenta, jasno reflektuje Kurtijeve metode iz tog vremena.

PROVALJENI! Đilas i Marinika primenjuju Kurtijeve metode u Skupštini Srbije: Ovo je DOKAZ - CRNO NA BELO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic/Marko Djokovic

Na  održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije, deo opozicije okupljen oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić pridržavao se recepta separatiste Aljbina Kurtija, koji je 2015. godine izazvao haos u tzv. kosovskom parlamentu. Sličan scenario, koji je Kurti primenio aktivirajući suzavac i onemogućujući održavanje sednice, odigrao se danas u skupštinskoj sali.

 

 


Podsetimo se događaja iz 2015. godine kada je lažni premijer Aljbin Kurti izazvao haos aktivirajući suzavac u skupštinskoj sali, onemogućavajući normalno odvijanje sednice. Ova nezapamćena akcija ostaje upamćena kao jedan od najkontroverznijih događaja u istoriji kosovskog parlamentarizma.

Današnje ponašanje dela opozicije, koje uključuje pravljenje haosa i ometanje rada srpskog parlamenta, jasno reflektuje Kurtijeve metode iz tog vremena. Ovakvim postupcima, oni su izigrali volju svih građana, uključujući čak i one koji su im dali svoj glas s namerom da ih vidaju kao dostojne predstavnike u parlamentu.

Recepti poput onih koje je primenio Aljbin Kurti ne doprinose izgradnji konstruktivnog političkog dijaloga, već naprotiv, stvaraju atmosferu konfrontacije i destabilizacije. Opozicija se suočava sa osudama i kritikama zbog ovakvog ponašanja, dok građani ostaju zatečeni ovakvim neodgovornim postupcima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Tijana

06.02.2024 12:06

Ne zna opozicija ni za šta drugo, samo znaju za nasilje.

Mila

06.02.2024 14:09

Strasno koliko nemaju granica narodu je dosta njihovog glupiranja

Ena

06.02.2024 17:21

Opozicija koja je išla na izborima pod sloganom "Srbija protiv nasilja", sada nam pokazuje da je to bila farsa i da oni upravo i nude samo nasilje.

sava

06.02.2024 19:34

Za ovakvo divljacko i nasilno ponasanje opozicije ne postoji prava rec!