ŠIFRA MAJDAN: Šolakovci uz tekst o konstitutivnoj sednici Skupštine stavili sliku parlamenta Ukrajine! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

List Danas, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, uz najavu o današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije objavio sliku iz parlamenta Ukrajine

ŠIFRA MAJDAN: Šolakovci uz tekst o konstitutivnoj sednici Skupštine stavili sliku parlamenta Ukrajine! (FOTO)

Foto: Tanjujg/Jadranka Ilić, Danas

- "Pola Srbije će danas čuti da je Vučić pkrao izbore": Deo opozicije o taktici za konstitutivnu sednicu Skupštine - stoji na nalogu lista Danas na mreži Iks. 

Uz ovu vest postavljena je islika iz parlamenta Ukrajine na kojoj se jasno vidi i njihova zastava. Uostalom, i sam izgled parlamenta je potpuno drugačiji od Skupštine Srbije. 

Ovo je primetila premijerka Srbije Ana Brnabić i reagovala na društvenoj mreži Iks. 

 

 

- Hej, Online Danas, nikako niste imali, ili mogli da nađete, fotografiju Skupštine Srbije pa ste, u nedostatku iste, postavili foto iz Ukrajine? Šifra: Majdan. Želja za nasilnim rušenjem vlasti i prekrajanjem volje naroda baš velika. Zrači iz svake pore, svakog teksta, fotografije, poruke - napisala je Brnabić. 

Podsećamo, danas je u Narodnoj Skupštini Republike Srbije počela konstitutivna sednica na kojoj je planirano da poslanici potvrde svoje mandate, ali je ona odmah na početku prekinuta i radi otežano, budući da su opozicioni poslanici, na čelu sa Drgaanom Đilasom i Marinokom Tepić iz "Srbije protiv nasilja" urlikali, zviždali i razvijali sramne transparente na kojima su aludirali da su izbori pokradnei.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Stanko

06.02.2024 10:49

Solak i svi oko njega su otpadnici

Nevena

06.02.2024 10:50

Ne znam dal me vise nervira,Solak,Djilas ili Marinika.Cisti izdajnici

Maki

06.02.2024 13:49

Hahahaha, sramota

Maki

06.02.2024 13:51

Bože dragi, šta ljudi rade.... Samo ću se 🤣🤣😂