ĐILASU RADI RADNJA: S otkopčanim šlicem na sudu! (FOTO)

Autor: M. G. - E. S. T.

Vesti

30.01.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ročište po tužbi lidera SSP protiv voditeljke Pinka Jovane Jeremić juče odloženo

ĐILASU RADI RADNJA: S otkopčanim šlicem na sudu! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Po staroj narodnoj "Kad je momak u radnji, vrata su otvorena", lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas se juče na suđenju pojavio u preterano opuštenom izdanju.


Naime, kamera našeg foto-reportera je zabeležila da je gazda opozicije u Prvi osnovni sud krenuo da traži pravdu s otkopčanim šlicem. Maliciozni bi rekli da nije ni čudo što je rasejan kad je doživeo debakl na izborima, saradnici su mu kao rogovi u vreći, a malo-malo, pa iz njegovog SSP procuri neki skandal. Kao vrhunac, zbog nedavnog pisanja Srpskog telegrafa da u sedištu stranke umalo nije došlo do tuče pokrenuo je čitavu mašineriju da otkrije krticu koja medijima dostavlja informacije.
Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Đilasu "otvorena radnja"

 

Inače, Đilas je voditeljku Pinka Jovanu Jeremić tužio samo zato što je u svojoj emisiji citirala tekstove iz našeg lista u kojima je pominjan, što je bio njegov, ko zna koji po redu, pokušaj da ućutka medije. Podsetimo, on je nedavno uputio i otvoreno preteće pismo rukovodstvu Radio-televizije Srbije, nezadovoljan izveštavanjem. Jučerašnje ročište je, inače, odloženo pošto je sudija predložila vansudsko pomirenje i ostavila vreme za dogovor dve strane.
Nakon izlaska iz sudnice Jovana je za Srpski telegraf rekla da tužba nije na mestu, ali da ona ne želi da pravi zlu krv.


- Ja gospodina Đilasa ne mrzim niti imam bilo kakvu emociju prema njemu. Ne želim da pošaljem poruku iz suda kao što su neki drugi slali prema meni, na primer, Ivan Ivanović i Kesić. Đilas je mene tužio zato što sam pročitala jedan naslov, za koji tvrdi da nikad nije rekao, a to je da su novinari paščad. Čak i kada sam ga napadala, bila sam čovek, nisam spuštala tu raspravu na jedan klošarski nivo - kaže Jeremićeva.


Ona je dodala da Đilas mora da shvati da je besmisleno što ju je tužio.


- Ako se na mene vrši pritisak da ćutim, to je nemoguće, nikada neću ćutati. Nisam uradila ništa loše, on to vrlo dobro zna. Svaka čast za sudiju, ona je odradila svoje. Oni iz opozicije govore da mi nismo novinari, a ja želim da im pokažemo da mi smo, pre svega, ljudi, a onda novinari - zaključila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (20)

Loading
Zvezdica

30.01.2024 20:32

Sramota, Đilas nema osnovnu kulturu i dopustio je sebi ovakav ispad.

Anja

30.01.2024 20:33

Điki, zatvori dućan.

Binče

30.01.2024 20:34

Điki, ispašće ti kikiriki.

Marija

30.01.2024 20:36

Ovo je nepoštovanje sudstva, šta drugo očekivati od Đilasa.