VUČIĆ DANAS U VRANJU! Obilazi radove na rekonstrukciji Opšte bolnice!

Autor:

Vesti

26.01.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obilazak počinje u 11.

VUČIĆ DANAS U VRANJU! Obilazi radove na rekonstrukciji Opšte bolnice!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Vranje.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić će obići radove na rekonstrukciji Opšte bolnice u Vranju.

U petak obilazim porodilište koje završavamo. Bez pritiska i teškog rada nema ni rezultata. I tako ćemo da nastavimo - rekao je Vučić u sredu.

Podsećamo, on je juče primio i porodilju iz Šida Maricu Mihajlović i njenog supruga, nakon što im je beba preminula, a ona doživela akušersko nasilje.

- Iz izjava drugih sam video da ste od početka tražili, molili za carski rez, da ne ulazim u posao lekara i da nikoga ne osuđujem pre presude. Žao mi je što ste kroz sve prošli i, pre svega, žao mi je zbog posledica. Dete da vratimo ne možemo, ali možemo da pokušamo sebe da menjamo i da imamo drugačiji odnos u budućnosti. I zato se nadam da će ova vaša ispovest, sve što ste rekli, sve na šta ste nas upozorili, biti signal ljudima koji rade s majkama, s decom - istakao je Vučić.

On je naveo da je 99 odsto lekara maksimalno posvećeno i najbolje moguće radi svoj posao, a da će onih jedan odsto morati još veću pažnju da usmeri ka onim životima koji su nam najvažniji:

- Video sam da su sve babice bile veoma fer i da su sve u najvećem delu potvrdile ono što ste vi rekli. Mnogo je važno da sve ljude koji rade taj najlepši, najhumaniji posao u našoj zemlji u svakom trenutku, bez obzira na to kakvi su lični problemi s kojima se suočavaju, da uvek budu stoprocentno posvećeni majkama, deci jer je tu, prosto, najveća odgovornost. Zato verujem da ćemo, a da ne donosimo presude bez suđenja, moći da ustanovimo neka nova pravila i više odgovornosti i ozbiljnosti.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Uroš

26.01.2024 07:04

Moramo da nastavimo da radimo i gradimo državu

Danka

26.01.2024 07:05

То су вести које значе живот.

Salle

26.01.2024 07:15

Ima lekara maksimalno posvećenih i koji najbolje moguće radi svoj posao ali ima i onih koji nisu takvi i koje treba sankcionisati.

Mile

26.01.2024 07:16

Još jedna bolnica koja se renovira i koja će građanima omogićiti bolju zdravstvenu negu.