"DA SE OVAKVE STVARI NE PONOVE!" VUČIĆ SA MARICOM U PREDSEDNIŠTVU: Beskrajno vam hvala na odlučnosti, rešenosti i poštenju koje ste pokazali! (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

25.01.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Maricom Mihajlović o svemu što je doživela u proteklom periodu, i izrazio iskrenu žal zbog njene patnje i gubitka.

"DA SE OVAKVE STVARI NE PONOVE!" VUČIĆ SA MARICOM U PREDSEDNIŠTVU: Beskrajno vam hvala na odlučnosti, rešenosti i poštenju koje ste pokazali! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Marice Mihajlović održan je danas u Predsedništvu na Andrićevom vencu

- Mnogo mi je žao i teško što vam se to dogodilo. Iz izjava drugih sam čuo da ste molili za carski rez. Žao mi je zbog svega što ste prošli i žao mi je zbog posledica. Dete da vratimo ne možemo, ali možemo da pokušamo da radimo za budućnost - rekao je Vučić. 

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Predsednik je naveo da pažnja treba da se usmeri ka životima koji su nam najvažniji.

- Hvala na hrabrosti. Vi živite u okolini Šida? - rekao je Vučić, potom joj rekao da će je još nešto pitati kada novinari odu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Hvala vama što ste nas primili. Hvala što ste hteli da popričate sa nama. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena, i da će biti kažnjen - rekla je Marica. 

Predsednik je potom dodao da neće da donosi odluke pre nego čuje šta nadležni imaju da kažu. 

- Posebno mi je žao deteta, posebno što je to prvo dete moralo da bude, rekao je i dodao da je čuo i za socijalni problem gde će država da pomogne i još neke sitnice da učini.

Rekao je Marici da ga pita šta god hoće da mu kaže šta god hoće pa kazao da ne donosimo presude pre suđenja ali da ćemo u budućnosti da ustanovimo neka nova pravila u tom postupanju - naveo je Vučić.

- Danijele, jesi li je bar malo utešio? - upitao je njenog supruga Danijela pa joj zahvalio na poštenju, hrabrosti i iskrenosti da se drugima ovakve stvari ne bi ponovile.

Predsednik je potom zamolio da sa Maricom i njenima ostane malo nasamo.

Foto: Republika.rs

 

 

Podsetimo, juče je predsednik, prilikom obilaska radova na "Ložionoce" govorio o hrabrosti ove majke iz Sremske Mitrovice, gde je istakao da se zahvaljuje što je sa ovakvom pričom izašla u javnost. 

"Koliko sam nesrećan i tužan zbog činjenice da se tom detetu i toj majci to dogodilo, srećan sam što je Marica Mihajlović izašla u javnost. Ja ću da je primim u Predsedništvu", rekao je predsednik Vučić.

On je naveo da će se zahvaliti Marici Mihajlović, jer je time što je izašla u javnost spasila mnogo druge dece, zbog čega će i sami akušeri biti pažljiviji.

"Siguran sam da 99,99 odsto njih koji rade sa majkama daju sve od sebe, žive za živote tih majki i te dece. Ali uvek imate 0,01 tih neodgovornih, ali će sada i oni shvatiti da država reaguje snažno i odgovorno i da će takve majke uvek da imaju našu podršku, pa ćemo i to da smanjimo u budućnosti", kazao je Vučić.

Upitan o mogućim protestima zbog tog slučaja, Vučić je kazao da bi protesti onda mogli da se organizuju i za "požare i saobraćajne udese".

"Da ja ne ulazim u krivično-pravne stvari (oko slučaja akušerskog nasilja), to je na nadležnim državnim organima, ali svakako užasno. Zbog toga organizujete demonstracije? Pa onda možete zbog svega - požara, saobraćajnog udesa", rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Strahinja

25.01.2024 12:37

Cela Srbija se saoseca sa ovom zenom i sa traumama koje prezivela

Strahinja

25.01.2024 12:40

Verujemo, da ce ovo postaci i ostale zene da iznesu u javnost svoje teske price

Strahinja

25.01.2024 12:43

Verujemo, da ovoj zeni svaka podrska dobro dodje, a narocito kad ona dolazi od strane prvog coveka nase zemlje

Strahinja

25.01.2024 12:46

Vucic je jos jednom dokazao da je uvek uz svoj narod i u lepim i u teskim trenucima