NOVI IZBORI U BEOGRADU?! Nestorovićev pokret neće u koaliciju sa SNS-SPS, ni sa SPN za gradsku vlast!

Autor:

Vesti

23.01.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret "Mi-Glas iz naroda" je ovo saopštio na svom Iks nalogu "@glas_iz_naroda".

NOVI IZBORI U BEOGRADU?! Nestorovićev pokret neće u koaliciju sa SNS-SPS, ni sa SPN za gradsku vlast!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Branimir Nestorović

Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je danas svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA. Ovo inicira mogućnost novih izbora u Beogradu.

Pokret "Mi-Glas iz naroda" je ovo saopštio na svom Iks nalogu "@glas_iz_naroda", povodom javnog poziva potpredsednika SNS i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

- "Mi-Glas iz naroda" ovom prilikom javno ponavljamo svoj stav da ne podržavamo koaliciju ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom Srbija protiv nasilja i NADA. Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih post-petooktobarskih vlasti, a to sa naših 6 mandata nije ni realno, niti bi bilo fer za očekivati - napisali su na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

 

 

Prema njihovim rečima, ako ne bude formirana nova gradska većina mimo njih i ako budu raspisani novi izbori, oni smatraju da će, sada već kao parlamentarna lista, imati bolju priliku da predstave svoj plan i program za upravljanje Beogradom, što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima.

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković", da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Živko

23.01.2024 16:34

Poštujem stav Dr. Nestorović.