NESTOROVIĆ ODBRUSIO NOVINARU ''NOVE S'': Tokom kampanje ste nas izostavljali, a kada niste - TADA STE NAS PLJUVALI

Autor: D.B.

Vesti

23.12.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Nestorović je tokom obraćanja na današnjoj konferenciji, poručio opozicionim medijima da tokom izborne kampanje nisu bili korektni prema njegovoj listi.

NESTOROVIĆ ODBRUSIO NOVINARU ''NOVE S'': Tokom kampanje ste nas izostavljali, a kada niste - TADA STE NAS PLJUVALI

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lider liste "Mi, narod Srbije" prof. dr Branimir Nestorović govorio je na današnjoj komfereniciji za medije o opozicionim medijima koji su, kako je sam istakao u nekoliko navrata tokom izborne kampanje bili nekorektni. 

Nestorovic se tokom odgovaranja na pitanja predstavnika medija obratio i televiziji "Nova S" istakavši da su često izostavljani u njihovom programu. 

- Izostavljali ste nas, a kada niste, tada ste nas pljuvali - naveo je profesor Nestorovic.

Podsetimo, u Srbiji su održavani izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd. Ovo su bili 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni.
 
Na 8.273 biračka mesta svoje pravo moglo je da iskoristi 6.500.666 upisanih birača.
 
Biračka mesta su zatvorena do 20 časova. Za parlamentarne izbore građani su se opredeljivali za jednu od 18 izbornih lista na kojima je predloženo 2.817 kandidata za 250 mesta u parlamentu.
 
Za Skupštinu Vojvodine se takmičilo 13 izbornih lista za 120 poslaničkih mesta, a za Skupštinu Grada Beograda 14 izbornih lista za 110 odborničkih mesta.

Podsetimo, kako bi se rešili problemi nastali na navedenim biračkim mestima, odlučeno je da će se ponovljeno glasanje održati 30. decembra.

Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti i političkih aktera, s obzirom da su izbori za odbornike Skupštine grada Beograda veoma značajni za političku situaciju u glavnom gradu.

U zaključku, odluke Gradske izborne komisije otvaraju brojna pitanja i moguće političke implikacije, te se očekuje da će situacija oko izbora za odbornike Skupštine grada Beograda biti dodatno praćena u narednom periodu.

  
 BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jeka

23.12.2023 13:26

Neupitno je da SNS treba da formira vlast i u Beogradu, jer dosta je bilo maltretiranja građana i ponovnih izbora.

Cvrčak

23.12.2023 13:44

Nova S i N1 su bahati kao i uvek i na svakom mestu.

Žak

23.12.2023 15:41

Nek si im rekao.

Žak

23.12.2023 15:41

Nek si im rekao.