NESTOROVIĆ JASAN: Opozicija nasilno pokušava da promeni rezultate izbora i tu neće mnogo postići - Ne isključujemo mogućnost izazivanja nekog CIRKUSA!

Autor:

Vesti

22.12.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestorović je istakao da je SNS ubedljivo pobedio na izborima, dok opozicija nasilnim pokušajima da obore izbore, ne može ništa da postigne.

NESTOROVIĆ JASAN: Opozicija nasilno pokušava da promeni rezultate izbora i tu neće mnogo postići - Ne isključujemo mogućnost izazivanja nekog CIRKUSA!

Foto: printscreen

Doktor Branimir Nestorović

Prof. dr Branimir Nestorović je danas govoreći za televiziju K1 istakao da se stavovi Pokreta značajno menjaju u slučaju eventualnih protesta poput Majdana. 

- U situaciji u kojoj prozapadna opozicija pokuša nasilnim putem da promeni rezultate izbora, naši stavovi će se bitno promeniti. Bez obzira na nepravilnosti koje mogu postojati, važno je imati konkretna dokazivanja kada se iznose tvrdnje o izbornim nepravilnostima. Iako oni možda neće moći mnogo da postignu, ne isključujemo mogućnost izazivanja nekog cirkusa. U takvoj situaciji, prioriteta je zaštita države, i tu nema dileme. U prvom redu, apelovao bih na svoje pristalice da izađu na ulice - kaže Nestorović i naglašava da nikakvih razgovora sa Vučićem nije bilo:


- Kada je u pitanju odbrana države, nema prostora za dileme. Važno je napomenuti da Vučić i ja čak nismo razgovarali. Sećamo se događaja od 5. oktobra, koji su nas skupo koštali, kako finansijski, tako i politički, tokom ovih 20 godina. Ono što je sigurno jeste da je SNS pobedio. Diskusija o procentualnom udelu glasova je otvorena, a može se raspravljati o tome. Prozapadna opozicija je izgubila izbore, i to ne samo zbog eventualnih nepravilnosti. Kada izgubiš izbore, nije dovoljno da ih osporavaš tvrdeći da su bili neregularni; možeš se žaliti na neregularnosti, ali ne možeš ih menjati. Opozicija nema legitimitet, jer su izgubili. Da su izbori bili izjednačeni, to bi bila druga priča. Zatim su lansirali besmislenu tezu da su Srbi iz Bosne odlučili ishod izbora u Beogradu. Beograd ima dva miliona stanovnika, od kojih je milion glasača. Prisustvo 20 hiljada glasača iz Bosne ne igra nikakvu odlučujuću ulogu. Ovim se samo podstiče neprijateljstvo prema Srbiji, što prozapadna opozicija kontinuirano radi - dodaje Nestorović. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading