"ĐILASOVA OPOMENA MARINIKI DA VIŠE NE HALUCINIRA"! Orlić rasturio opoziciju u tri rečenice: "Svi se smeju, odavde do Davosa!"

Autor:

Vesti

18.01.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić oglasio se na društvenoj mreži X.

"ĐILASOVA OPOMENA MARINIKI DA VIŠE NE HALUCINIRA"! Orlić rasturio opoziciju u tri rečenice: "Svi se smeju, odavde do Davosa!"

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Marko Djoković/Jadranka Ilic

Dragan Đilas, Vladimir Orlić

Marinika Tepić, jedna od lidera prozapadne koalicije „Srbija protiv nasilja“ obratila se na skupu opozicije ispred zgrade RIK-a pre dva dana.

Naime, ona je tada rekla kako je lično videla Aleksandra Vučića iza zavese na Andrićevom vencu, što i ne bi bilo čudno da se u istom trenutku predsednik Vučić nije nalazio više 1.000 kilometara dalje, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Dva dana kasnije lider iste stranke Dragan Đilas "objašnjava" predsedniku Aleksandru Vučiću šta treba da radi u Davosu, mada ga e video samo na Tv- u, smatra predsednik Skupštine Vladimir Orlić.

- Đilasova opomena Mariniki da više ne halucinira Vučića "iza zavese", jer je on u Davosu?Ili tajkun koji je video Davos samo na TV i pojma nema šta se radi tamo, misli lažima da izvrda ono što treba da uradi pred svojima? Kad ta lopuža kaže "pokrao" smeju se svi: odavde do Davosa - napisao je on na mreži X.

 

 

Podsetimo, Vučić trenutno boravi u Davosu gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu.

Tema ovogodišnjeg Svetskog ekonomskog foruma u Davosu je “Ponovna izgradnja poverenja” . Ovaj skup okuplja svetske političke i poslovne lidere, slavne ličnosti i istaknute društvene aktiviste. Među ključnim temama ovogodišnjeg skupa su postizanje bezbednosti i saradnje u podeljenom svetu, stvaranje rasta i radnih mesta za novu eru, veštačka inteligencija kao pokretačka snaga za privredu i društvo, dugoročna strategija za klimu, prirodu i energiju.

Na ovogodišnjem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, očekuje se prisustvo mnogih svetskih lidera, poslovnih ljudi i društvenih aktivista. Pored Vučića, među njima su predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, nemački kancelar Olaf Scholz, generalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda Kristalina Georgijeva, predsednik Švajcarske Ignjacio Kasis, predsednik Litvanije Gitanas Nauseda, predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, premijer Španije Pedro Sančez, premijer Luksemburga Gzavije Betel, premijer Slovačke Eduard Heger, predsednik Ruande Pol Kagame, potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (22)

Loading
Romanija

18.01.2024 09:23

Kako da se ne smeju kada gospođa Marinika drži govor praznoj zgradi predsedništva i poziva Vučića da ne viri iza zavese, a on se u to vreme nalazi u Davosu.

Ana

18.01.2024 09:43

Opozicija halucinira.

Ana

18.01.2024 09:44

Opozicija je smešna sa svojim izjavama.

Ana

18.01.2024 09:45

Opozicija priča nebuloze.