VUČIĆEVA SNAŽNA PORUKA IZ DAVOSA: Narod voli one koji rade i bore se za svoju zemlju, a ne one koji kukaju nad sobom (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom emotivnom obraćanju, Vučić je istakao važnost rada i borbe za dobrobit zemlje, naglašavajući da je narod naklonjen onima koji aktivno doprinose razvoju svoje zemlje.

VUČIĆEVA SNAŽNA PORUKA IZ DAVOSA: Narod voli one koji rade i bore se za svoju zemlju, a ne one koji kukaju nad sobom (VIDEO)

Foto: Tanjug/Instagram/AVucic

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, danas je iz Davosa uputio snažnu poruku svojim sugrađanima. U svom emotivnom obraćanju, Vučić je istakao važnost rada i borbe za dobrobit zemlje, naglašavajući da je narod naklonjen onima koji aktivno doprinose razvoju svoje zemlje, a ne onima koji sebe stavljaju iznad interesa društva.

Narod voli one koji rade, koji se bore za svoju zemlju, a ne one koji kukaju nad sobom, a nikada ništa nisu uradili za Srbiju - piše u objavi Instagram profila predsednika Srbije.

 

 

Vučić je istakao da je ključna razlika između onih koji su voljeni od naroda i onih koji to nisu, u njihovom delovanju i doprinosu zajednici. Ističući važnost rada i borbe za zajednički cilj, predsednik je poslao snažnu poruku o važnosti lične odgovornosti i angažovanja.


Ovo obraćanje je samo jedno u nizu Vučićevih javnih nastupa u kojima naglašava važnost rada, istrajnosti i predanosti cilju. Njegove reči odjekuju među građanima Srbije, a istovremeno izazivaju različite reakcije i tumačenja.

Podsetimo, Vučić trenutno boravi u Davosu gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu.

Tema ovogodišnjeg Svetskog ekonomskog foruma u Davosu je “Ponovna izgradnja poverenja” . Ovaj skup okuplja svetske političke i poslovne lidere, slavne ličnosti i istaknute društvene aktiviste. Među ključnim temama ovogodišnjeg skupa su postizanje bezbednosti i saradnje u podeljenom svetu, stvaranje rasta i radnih mesta za novu eru, veštačka inteligencija kao pokretačka snaga za privredu i društvo, dugoročna strategija za klimu, prirodu i energiju.

Na ovogodišnjem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, očekuje se prisustvo mnogih svetskih lidera, poslovnih ljudi i društvenih aktivista. Pored Vučića, među njima su predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, nemački kancelar Olaf Scholz, generalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda Kristalina Georgijeva, predsednik Švajcarske Ignjacio Kasis, predsednik Litvanije Gitanas Nauseda, predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, premijer Španije Pedro Sančez, premijer Luksemburga Gzavije Betel, premijer Slovačke Eduard Heger, predsednik Ruande Pol Kagame, potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (42)

Loading
Marko

17.01.2024 18:54

Rad i trud je uvek bio cenjen.

sss

17.01.2024 18:57

Samo rezultati i rad su nešto što narod poštuje i zato Naprednjaci imaju ovoliku podršku Srbije

Tijana

17.01.2024 18:58

Tačno, a Vučić je poznat kao borac

Danica

17.01.2024 18:58

Svaka čast predsednice. Zbog toga i imate neizmernu podršku od strane naroda. Rezultati pre svega.