POSLE VLAHOVIĆA, "LEPOTICA" I U REŽIJI ŽIVKOVIĆA! Srbin postigao BRUTALAN gol! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

17.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekid posta!

POSLE VLAHOVIĆA, "LEPOTICA" I U REŽIJI ŽIVKOVIĆA! Srbin postigao BRUTALAN gol! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije poslednjih dana pretplatili su se na lepe golove!

Seriju je najpre započeo Dušan Vlahović, dvostruki strelac u pobedi Juventusa nad Sasuolom (3:0), da bi njegovim stopama nastavio i Andrija Živković.

Fudbaler PAOK stigli su nadomak plasmana u polufinale Kupa Grčke pošto su na gostovanju u Seresu porazili Panseraikos sa čak 4:0. Meč je obeležio Andrija Živković, strelac spektakularnog poslednjeg gola na meču u 78. minutu utakmice.

Saigrač mu je odložio loptu, a srpski reprezentativac je sa ivice kaznenog prostora plasirao u suprotan ugao golmana domaćih koji je bio nemoćan. Ujedno, Živković je prekinuo post bez postignutog gola koji je trajao od 30. novembra.

 

 

Prethodno su golove za solunski klub postigli Ivan Nasberg, Đoan Sastre i Markos Antonio.

Revanš meč na programu je za šest dana.

Živković je u tekućoj sezoni odigrao 25 utakmica za PAOK, postigao je 11 golova i upisao tri asistencije u svim takmičenjima.

Inače, Andrija Žiković odnedavno je veren. Srpski reprezentativac rodom iz Niša zaprosio je dugogišnju devojku, Grkinju Elizabetu. Ceremonija je upriličena na jednom romantičnom mestu, na novogodišnju noč, a čitavu atmosferu dodatno je podgrejao spektakularan vatromet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading