"NERVOZAN JE ZBOG PRIJEMA VUČIĆA U DAVOSU"! Milenko Jovanov ozbiljno potkačio Dragana Đilasa!

Autor:

Vesti

18.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Vučić trenutno boravi u Davosu gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu.

"NERVOZAN JE ZBOG PRIJEMA VUČIĆA U DAVOSU"! Milenko Jovanov ozbiljno potkačio Dragana Đilasa!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe naprednjaka u Skupštini Srbije, još jedno je potkaćio opoziciju i jednog od njenih lidera Dragana Đilasa, kojima je zasmetao odličan prijem predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Davosu.

 

 

- Nervozan je Đilas zbog boravka i dočeka predsednika Vučića u Davosu. Baš nervozan. Vidi, mukica, da se njegova laž o pokradenim izborima u Srbiji nigde nije primila i da o tome pričaju samo oni kojima je dao pare da to rade. A vidi i da su ti bezveznjakovići koje je pazario šesta liga u odnosu na one koji prijateljski razgovaraju sa predsednikom Vučićem - napisao je Jovanov na društvenoj mreži X i dodao:

- I drugo, otkud sad Vučić u Davosu? Zar Đilas ne veruje Mariniki da viri iza zavese i posmatra njihove skupove?

Podsetimo, Vučić trenutno boravi u Davosu gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu.

Tema ovogodišnjeg Svetskog ekonomskog foruma u Davosu je “Ponovna izgradnja poverenja”. Ovaj skup okuplja svetske političke i poslovne lidere, slavne ličnosti i istaknute društvene aktiviste. Među ključnim temama ovogodišnjeg skupa su postizanje bezbednosti i saradnje u podeljenom svetu, stvaranje rasta i radnih mesta za novu eru, veštačka inteligencija kao pokretačka snaga za privredu i društvo, dugoročna strategija za klimu, prirodu i energiju.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Ика

18.01.2024 09:18

Драган Ђилас јадник који кука по земљама ЕУ зашто је изгубио изборе надајући се да ће га неко довести на власт.

Aca

18.01.2024 09:22

Nećemo da stanemo sada kada smo na pravom putu

Sale

18.01.2024 09:23

Ne znam zbog čega je sve Dragan Đilas nervozan, ali on treba da zna da je narod nervozan jer on još uvek nije vratio ono što je pokrao. Đilas je užasan tip, dno-dna od čoveka. Njega srpski narod sa razlogom prezire.

Nenad

18.01.2024 09:26

Mišljenja sam da Đilasu nervozu budi činjenica da neće više nikada biti u prilici da lopuža. On sada čeka da ga stranci dovedu na vlasti, ali uzalud se nada i o fotelji može samo da mašta. Bolje bi mu bilo sa vrati ono što je pokrao dok je bio na vlasti.