ĐURĐEV: Vučević je najbolje rešenje za premijera Srbije

Autor:

Vesti

11.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova inicijativa za vraćanje obaveznog služenja vojnog roka je predlog koji mi podržavamo svom snagom, poručio je Đurđev.

ĐURĐEV: Vučević je najbolje rešenje za premijera Srbije

Foto: Ministarstvo odbrane

U intervju za najnoviji broj nedeljnika Poredak Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige u pitanju 

Koga vidite kao najbolji izbor za budućeg premijera Srbije? 

Foto: Printsrkin

Aleksandar Đurđev, intervju za ''Poredak''

- Što se mene tiče, a i Srpske lige kao partije koju predstavljam, tu nema nikakve dileme. Miloš Vučević, aktuelni ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke je čovek koji je nasušno potreban našoj zemlji u ovim teškim i izazovnim vremenima. Njegovi desetogodišnji rezultati na mestu gradonačelnika Novog Sada, zatim na mestu ministra odbrane i, zašto ne pomenuti i to, istorijski rezultati koje je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke postigla na izborima 17. decembra prošle godine su praktično besprekorni i ozbiljno ga kvalifikuju da zauzme mesto predsednika Vlade Srbije - napominje Đurđev.

Foto: Printsrkin

Intervju Aleksandra Đurđeva

- Reč je, dakle, o čoveku u koga poverenje imaju građani, koji uživa veliko poštovanje u crkvenim krugovima, dokazanom patrioti i porodičnom čoveku, ali i nekome ko nikada nije izdao ni svoju partiju ni poverenje predsednika Aleksandra Vučića i ko nikada ne bi ni izdao ni prodao ni svoj narod i svoju državu. Imam to zadovoljstvo da ga i lično poznajem godinama unazad i mogu da potvrdim da je reč o visoko moralnoj osobi sa velikim ljudskim i profesionalnim kvalitetima kakva je našoj zemlji danas preko potrebna - ističe Đurđev.

- I naravno, njegova inicijativa za vraćanje obaveznog služenja vojnog roka je predlog koji mi podržavamo svom snagom. Do sada su mnogi to obećavali ali je Vučević prvi uradio konkretno i formalno - zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading