SRBIJU NIKO NEĆE POKORITI, A SRBE SA KOSMETA NIKO NEĆE PROTERATI! Vučević oštro odgovorio na laži albanskih medija

Autor:

Vesti

05.01.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi na Kosovu i Metohiji znaju da je njihova država Srbija uvek tu za njih, poručio je ministar Vučević.

SRBIJU NIKO NEĆE POKORITI, A SRBE SA KOSMETA NIKO NEĆE PROTERATI! Vučević oštro odgovorio na laži albanskih medija

Foto: mod.gov.rs

Ministar odbrane Miloš Vučević energično je večeras osudio i sa gnušanjem odbio pokušaje izvesnih medija koji izveštavaju na albanskom jeziku, da na bedan i prizeman način napadnu državu Srbiju, optuže predsednika Aleksandra Vučića i oblate srpski narod, konstruišući ovako monstruozne scenarije.

Srpski narod na Kosovu i Metohiji godinama unazad pati pod stegama Kurtijevog terora. Setimo se prošlog Badnjeg dana kada su rafalima iz oružja albanskog policajca pokošena srpska deca. Nije ni čudo što kosmetski Srbi sa zebnjom čekaju novi Badnji dan, iščekujući nove provokacije i nove napade.

Ali, neka zna Kurti, kao i njegovi propagandisti - Srbiju niko neće pokoriti, a Srbe sa Kosmeta niko neće proterati. Nema te laži, niti te bedastoće koja će od žrtve napraviti dželata. Istorija pamti i ona će suditi! 

Srbi na Kosovu i Metohiji znaju da je njihova država Srbija uvek tu za njih, kao što su svesni i borbe koju za njih danonoćno vodi naš predsednik Aleksandar Vučić.

Od Kurtijevih propagandista ništa drugo ni nismo očekivali. Ali zato sa tugom moramo konstatovati, kako iste konstrukcije koje koristi Kurti, ponavljaju i pojedini službenici tajkunskih medija i stranaka u Beogradu. 

Ali i njima i njihovom radu je na decembarskim izborima već presuđeno. Svojim glasom presudio im je - narod - rekao je ministar Vučević.

Pojedini prištinski mediji na albanskom su objavil da “medjunarodni bezbednosni organi raspolažu saznanjima da srske tajne službe spremaju ubistvo starijeg bračnog para u naseljima sa srpskom većinom ili da izvrše teroristički napad na srpsku decu'' i da je plan da se za to optuži Priština, kako bi se skrenula pažnja sa nedavno održanih izbora u Srbiji i optužbi za navodnu “krađu glasova”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Kristina

05.01.2024 23:17

Srbija je sam svoj gazda.

Miki

05.01.2024 23:25

Živela Srbija i njen narod, a Kosovo je duša naša to nek znaju svi!

Predrag

05.01.2024 23:26

Naš narod na KiM neće nikad biti odbačen, to su naša braća, Kosovo je naša zemlja!

Divna

05.01.2024 23:26

Kosovo je duša, srce Srbije, živeo naš narod na KiM!