DIRLJIVA PRIČA O OCU KOJI PRODAJE BADNJAKE ZA LEČENJE SVOJE PORODICE! U trošnoj brvnari živi njih šestoro: "Nemaju cenu, koliko ko da"

Autor:

Vesti

05.01.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junak iz Goračića, Milan Čubrić prodaje badnjake za svoju porodicu

DIRLJIVA PRIČA O OCU KOJI PRODAJE BADNJAKE ZA LEČENJE SVOJE PORODICE! U trošnoj brvnari živi njih šestoro: "Nemaju cenu, koliko ko da"

Foto: printskrin instagram/mediaportaltv


Milan Čubrić, otac četvoro dece iz sela Goračići kod Lučana, postao je simbol borbe i predanosti za svoju porodicu. Njegova odlučnost da provede gotovo dva dana prodajući badnjake preko puta kafane "Car Lazar" nije proizvela samo divljenje, već i duboku emotivnu reakciju kod mnogih ljudi. Ono što ovog hrabrog čoveka pokreće je želja da obezbedi najlepše trenutke za svoje najmilije tokom božićnih praznika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MediaPortal (@mediaportaltv)

 


Nesebična borba za bližnje

Ono što posebno dira u srce jeste činjenica da Milan nije postavio cenu na svoje badnjake, već je odlučio da svako da koliko može.

"Ostajem celu noć i sutra ceo dan da prodajem. Na kraju se to sve lepo očisti, sredi i uljudi se", poručio je Milan, pokazujući svoju neizmernu predanost i požrtvovanost.


Teškoće i izazovi

Finansijski problemi su glavni razlog zbog kojeg se Milan našao u ulozi prodavca badnjaka.

"Treba mi novca za kuću i decu. Žena i najstarija ćerka Sanja imaju zdravstvene probleme, imaju epilepsiju. One nisu mogle da dođu da mi pomognu", objasnio je on.

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih izazova s kojima se ova hrabra porodica suočava.

Porodična sloga kroz teškoće

Milanova porodica, koja broji šest članova, suočava se sa brojnim teškoćama, kako finansijskim, tako i stambenim.

"Gledajući i stambeno, mnogo očajno živimo, sobica jedna, brvnara, tri sa tri", dodao je Milan, oslikavajući sliku teške materijalne situacije.

Ovaj primer hrabrosti i odlučnosti poziva sve koji prolaze pored njegovog prodajnog mesta da podrže njegov trud kupovinom badnjaka. Milan Čubrić je istinski junak koji svojom posvećenošću i ljubavlju prema porodici inspiriše mnoge ljude da se okrenu bližnjima i pruže podršku u teškim vremenima.

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading