BUDUĆNOST PRESTIGLA PARTIZAN! Cibona konačno pobedila! VELIKE promene na tabeli AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

05.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeni su današnji mečevi AdmiralBet ABA lige.

BUDUĆNOST PRESTIGLA PARTIZAN! Cibona konačno pobedila! VELIKE promene na tabeli AdmiralBet ABA lige!

Foto: Twitter/Printscreen/ABA liga

ABA liga

Završena su današnja dva okršaja u prvenstvu Jadrana, a jedan rezultat nikako se neće svideti navijačima Partizana

Naime, Budućnost je u tesnoj završnici uspela da savlada Mornar na domaćem terenu i tako prestigne crno-bele na tabeli. Sada izabranici Željka Obradovića imaju apsolutni imperativ pobede protiv Krke u subotu.

Derbi Crne Gore je bio mnogo mnogo neizvesniji nego što se očekivalo prema odnosu snaga. Ekipa iz Bara je zakucana za dno tabela sa samo jednom pobedom u 15 utakmica. Međutim, predvođeni sjajnim Tavijanon Dan Martinom, ekipa sa primorja uspela je da izbori produžetak. Ipak, poenima nesuđenog pojačanja beogradskih crno-belih, Podgoričani su stigli do pobede rezultatom 103:100 i tako stavili pritisak sutrašnji okršaj između Partizana i Krke. 

Foto: AdmiralBet ABA liga/Buducnost Voli/Filip Roganovic

 

FMP je u Železniku ostao praznih šaka protiv gostiju iz komšiluka. Hrvatska Cibona je odnela pobedu rezultatom 72:77. Predvođeni Vojislavom Stojanovićem, koji je imao čak 23 poena, Zagepčani su uzeli zlata vredan brejk i odvojili se od  poslednjeg mesta.

 

Foto: Starsport

 

Sutradan su na programu utakmice večitih rivala. Partizan dočekuje Krku od 19.00 časova, dok Zvezda Meridianbet gostuje Cedevita Olimpiji od 17.00. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading