NAJNOVIJE INFORMACIJE O HAPŠENJU ČELNIKA MORNARA! Policija odredila ZADRŽAVANJE Đorđija Pavićevića!

Autor:

Sport

29.12.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Barana osumnjičen za šverc cigareta.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O HAPŠENJU ČELNIKA MORNARA! Policija odredila ZADRŽAVANJE Đorđija Pavićevića!

Foto: Starsport

Đorđije Pavićević

Baraninu Đorđiju Pavićeviću određeno je zadržavanje do 72 sata, posle saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), potvrdio je za podgoričke "Vijesti" njegov branilac, advokat Zoran Piperović.

Predsednik KK Mornar se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i šverc cigareta, a uhapšen je u akciji SDT-a.

- Tražio sam da se ne određuje zadržavanje, iz prostog razloga što Pavićević nema nameru nigde da se udaljava. Imao je vremena, da je hteo, posebno nakon što je godinu i po dana Dritan Abazović trovao crnogorsku javnost o tome ko je sve švercer i ko nije. Da se našao prozvanim, Pavićević je mogao da napusti Crnu Goru. Pavićević je sam došao kolima u Odeljenje bezbednosti Podgorica. Rečeno mu je da će pritvorski osnov verovatno biti tačka 4 - težina krivičnog dela, jer mu se stavlja na teret da je osnovao kriminalnu organizaciju. Pročitano je ono što je tužiocu sporno. Pavićević je kazao da se u papirima koje je zaplenio SPO nalazi sve ono što demantuje tvrdnje iz prijave. Inače, kazao sam to i novinarima, da sam zahvalan inspektorima SPO-a i tužiocu Radonjiću, na korektnom i profesionalnom odnosu i prema meni i prema okrivljenom Pavićeviću - rekao je Piperović "Vijestima" i dodao da će Đorđije Pavićević u petak posle 15 sati biti priveden sutkinji Suzani Mugoši.

Foto: Starsport

Mihailo i Đorđije Pavićević

Podsetimo, u akciji Specijalnog policijskog odeljenja uhapšeno je još dvoje službenika Uprave prihoda i carina - Ivana Kovačević i Veljko Đuričića, kao i bivši zaposleni u Pavićevićevoj firmi Nikica Kovačević. I njima je određeno zadržavanje do 72 sata.

Mornar iz Bara, na čijem čelu se nalazi Đorđije Pavićević, trenutno zauzima poslednje 16. mesto na tabeli AdmiralBet ABA lige sa skorom 1-16.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading