ŠOK! Uhapšen predsednik Mornara Đorđije Pavićević!

Autor:

Sport

28.12.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nalogu javnog Tužilaštva, prvi čovek Barana završio u stanici.

ŠOK! Uhapšen predsednik Mornara Đorđije Pavićević!

Foto: Starsport

Zbog šverca cigareta, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su Đorđija Pavićevića, dvoje službenika Uprave prihoda i carina I.K. i V.Đ. i bivšeg zaposlenog u Pavićevićevoj firmi N.K.

Kako "Vijesti" prenose, Pavićević je prvi čovek člana AdmiralBet ABA lige, Mornara iz Bara:

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a nakon pretresanja prostorija privrednog društva ‘P’ DOO B., Specijalno policijsko odeljenje je lišilo slobode Ð.P., osnivača i odgovorno lice društva, kao i bivšeg zaposlenog u društvu N.K. i dva službenika Uprave prihoda i carina I.K. i V.Ð., zbog osnova sumnje da su učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja - saopštio je „Vijestima“ tužilac i portparol SDT Vukas Radonjić.

Foto: Starsport

Đorđije Pavićević

Usledilo je potom objašnjenje Radonjića da će SPO protiv osumnjičenih fizičkih lica podneti krivičnu prijavu, ali i protiv osumnjičenog pravnog lica „P“ DOO B. i tri osumnjičena pravna lica, „A. D. C.“ , „A.“ i „L.I.“, sa sedištem u inostranstvu:

- Jer i za njih postoje osnovi sumnje da su učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije - dodao je Radonjić.

Podsetimo, Barane sa klupe predvodi Mihailo Pavićević, rođeni brat Đorđija, i nekadašnji trener Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading