ISPLIVALO! Evo koji je pas IZUJEDAO Jokićevog saigrača! Oglasio se i trener Denvera!

Autor:

Sport

28.12.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Meloun otkrio trenutno stanje Arona Gordona.

ISPLIVALO! Evo koji je pas IZUJEDAO Jokićevog saigrača! Oglasio se i trener Denvera!

Foto: www.profimedia.rs

Kao grom iz vedra neba osvanula je juče vest iz NBA da je asa Denvera Erona Gordona izujedao pas, dok je košarkaš Nagetsa zbog povreda završio u bolnici!

Kako tvrde američki mediji, tokom praznika Godrona je u kući napao njegov rotvajler, pošto je po ranijim snimcima, tokom igranja u Orlandu, Eron držao ovu rasu kućnog ljubimca.

Odmah se oglasio i šampion najjače lige na svetu, potvrdivši da je njihov košarkaš završio u bolnici i da je imao čak 21 šav zbog rana po licu i po desnoj, šuterskoj ruci.

Foto: printcreen/Youtube

Aron Gordon sa svojim rotvajlerom

Na to su se nadovezali trener "grumenja" Majkl Meloun i Gordonovi saigrači.

- Nećemo ga pritiskati. Potrebno je da se izleči i iznutra i spolja. Tako nešto nije jednostavno. Moraš rane da zalečiš fizički, ali i mentalno. Rekao sam mu da ga želimo na terenu i da smo bolji sa njim, ali da smo u isto vreme uz njega i da ga podržavamo. Kada bude mogao da se vrati i da igra na najvišem nivou, tu smo. Za to vreme imamo igrače koji su tu i koji mogu da popune tu rupu i njegov izostanak - rekao je Meloun.

Da će Denver biti drastično oslabljen u nastavku sezone, svedoče reči Kentavijusa Koldvela-Poupa i Pejtona Votsona.

- Saznao sam za te vesti na treningu. Znamo da se ne oseća dobro trenutno. Razgovaraću sa njim, javiću mu da sam tu za njega - izjavio je Poup.

Sličnog mišljenja je i jedan od najmlađih članova tima.

- Na treningu sam čuo šta se dogodilo, maločas sam mu poslao poruku, da ostane pozitivan. Ovaj tim mu mnogo znači. To što nije sa nama je nešto veoma ozbiljno i nadamo se da će se vratiti na teren što pre - istakao je Votson.

Gordon od starta nove sezone beleži u proseku 13,6 poena, uz 6,9 skokova i značajno doprinosi sjajnim rezultatima Nagetsa, koji su ušli u seriju od pet pobeda, a imaju osam trijumfa u poslednjih devet mečeva. Ekipa je trenutno treća na Zapadu sa skorom 22-10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading