"ONI NAS DELE I UNOSE ZLU KRV"! Miloš Vučević o novom protestu koji najavljuje opozicija: "BIĆE IH MANJE NEGO 30. DECEMBRA"!

Autor:

Vesti

05.01.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misle da su elita koja bolje sve razume, misle da treba oni da odlučuju a ne narod. rekao je Vučević o opoziciji.

"ONI NAS DELE I UNOSE ZLU KRV"! Miloš Vučević o novom protestu koji najavljuje opozicija: "BIĆE IH MANJE NEGO 30. DECEMBRA"!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević bio je gost emisiji Novo jutro na televiziji Pink, gde je izneo svoje stavove o mogućem vraćanju vojnog roka u Srbiju, kao i o najavama opozicije o novim protestima za doček Srpske nove godine.

Vučević je istakao da će se vraćanje vojnog roka detaljno razmotriti, te da će odluka biti doneta u skladu sa potrebama i mogućnostima države.


Ministar Vučević je takođe komentarisao najave opozicije o organizaciji novih protesta, ističući da očekuje manji broj učesnika u poređenju sa prethodnim skupovima. Takođe je naglasio da opozicija treba da se suoči sa političkom realnošću i da ne može da ignoriše volju naroda.

- Biće ih još manje nego što će ih biti 30. decembra. Oni su u ličnim problemima nakon ovih izbora, ne znaju šta će biti s njima, ne vide kako politički da prežive između svojih redova. Nije ni čudo što, i ti neki koji veruju u njih - pitaće - koliko puta ste najavili da ćete da pobedite na izborima, pa ništa? - rekao je Vučević. 

On je naglasio da se opozicija teško miri sa političkom realnošću.

- Misle da su elita koja bolje sve razume, misle da treba oni da odlučuju a ne narod. Činjenično je da unose zlu krv u naš narod, dele nas da smo Srbi sa ove ili one strane Drine, vređaju Srbe sa Kosova i Metohije, ljude koji su glasali u nemogućim uslovima, jer Kurti nije dozvolio glasanje tamo - rekao je Vučević. 

Kako je rekao, neće biti 5. i 6. oktobra, niti 2000-tih, kao ni obojenih revolucija, a zaključio je - ono što nas čeka jeste rad za bolje sutra.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ana

05.01.2024 09:07

Vise ce biti slucajnih prolaznika nego demonstranata.

Olga

05.01.2024 14:15

@Ana - Treba ih sve do jednog pohapsiti. Narod nije dužan da trpi njihovo maltretiranje.

Olga

05.01.2024 14:15

@Ana - Treba ih sve do jednog pohapsiti. Narod nije dužan da trpi njihovo maltretiranje.

Ana

05.01.2024 09:07

Sve ih je manje i manje.