NBA LEGENDA "PECNULA" JOKIĆA! Somborac mu žestoko ODBRUSIO! "Ovo ti je DRUGI put" (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroj pobede Denvera nad Golden Stejtom nije hteo da prećuti Šekilu O' Nilu.

NBA LEGENDA "PECNULA" JOKIĆA! Somborac mu žestoko ODBRUSIO! "Ovo ti je DRUGI put" (VIDEO)

Foto: Youtube

Srpski centar Nikola Jokić je prethodne noći doneo pobedu Denveru nad Golden Stejtom (130:127), pošto je pogodio trojku sa skoro pola terena u poslednjoj sekundi i burno je proslavio sa svojim saigračima, možda kao nikada u karijeri.

Koliko je Somborcu trijumf značio, možda se najbolje videlo dok je davao intervju NBA legendama posle susreta i opušteno ćaskao.

Bio je raspoložen za šalu, sve dok nije došlo vreme za oproštaj, kada ga je "naljutilo" što Šekil O'Nil i dalje nije naučio srpski jezik kako treba. Kao i jednom od prethodnih puta, Šek je pozdravio Jokića sa "Spasiba", na šta mu je Somborac rekao:

- Nije, Šek... Hajde druže, to ti je drugi put već! - posle čega su se O'Nil i ostali u studiju izvinili našem košarkašu.

Što se tiče same utamice, Jokić je rekao da pobeda protiv Golden Stejta možda najbolje opisuje Nagetse, pošto njegov tim nikad ne odustaje.

- Šta je to bilo, dođavola? To je bio jedan od naših najvećih preokreta, mislim da smo gubili 12 razlike na tri minuta do kraja, nismo se predali i to nas najbolje opisuje - poručio je "Džoker" na Barklijevo pitanje da li je hteo da pogodi trojku "o tablu", samo je dodao:

- Moj druže, ušla je, srećan sam!

Uz poruku da sada svi jure "grumenje", Srbin je dobio pitanje koga oni jure i oduševio je odgovorom:

- I mi isto jurimo Denver, hoćemo da budemo bolji nego prošle sezone i mislim da bismo bili u stanju da pobedimo taj tim - nasmeajo je Jokić okupljene u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading