KARMA STIGLA KERA! Trener Golden Stejta VIKAO na Jokića, pa dobio LEKCIJU za sva VREMENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin doneo pobedu Nagetsima trojkom u poslednjoj sekundi.

KARMA STIGLA KERA! Trener Golden Stejta VIKAO na Jokića, pa dobio LEKCIJU za sva VREMENA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nestvarnu utakmicu odigrao je Nikola Jokić prethodne noći protiv Golden Stejta, kojeg je srušio sa zvukom sirene (130:127), tako što je dao koš za pobedu sa skoro pola terena. Burno je proslavio ovaj poen, možda kao nikad u svojoj karijeri, a razlog za to se možda nalazi u treneru protivničkog tima!

Da pojasnimo: Iako je Stiv Ker uvek pun poštovanja u izjavama prema Somborcu, za koga kaže da je jedan od najboljih igrača današnjice, ponovo ga je kritikovao zbog "razgovora sa sudijama".

Najpre je nedavno pričao da Jokić "tera sudije da mu sviraju faulove", a sada ga je na pet minuta do kraja utakmice prozvao tokom jednog tajm-auta. Na snimku se vidi kako prilazi "Džokeru" i govori mu "da prestane da se žali", dok slaže ramenima.

U tom trenutku Golden Stejt je vodio 123:112, a da li je to uticalo na Jokića - najbolje govori što je od tog trenutka skoro svaka lopta išla na njega i sam je pobedio Voriorse. Pogledajte taj trenutak:

Od ovog trenutka, Denver je napravio seriju 18:4 i došao je do pobede - baš preko Jokića koji je pogodio trojku za pobedu ispred Stiva Kera, koji je ostao u neverici da žvaće zaštitnu gumu. Prethodno je Srbin pogodio za izjednačenje na 25 sekundi do kraja, bez faula o kome je pričao trener Voriorsa, nego je čistim majstorijama "počistio" njegov tim.

- Da sam ja navijač, ja ne bih gledao uopšte drugo poluvreme. Bilo je odvratno! To je bilo 'pecanje sudija' da donesu odluke, ali moraju da ih donese jer ih tako uče. Imam problem sa time šta radimo sa odbranom u ovoj ligi. Košarkaši su pametni i sve su pametnije i koriste prednosti koje su im date da se to pretvori u paradu slobodnih bacanja - rekao je Stiv Ker posle prethodnog poraza od Nagetsa.

Sada će, međutim, legendarni as na klupi Voriorsa morati dobro da se potrudi, kako bi našao novo opravdanje za drugi uzastopni poraz od Jokića i Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading