DRAGAN ĐILAS U ZATVORSKOM ODELU! ''NAŠI'' ga prošetali u prirodnoj veličini: ''LOPOV''! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti Konzervativnog pokreta ''Naši' danas su prošetali u prirodnoj veličini figuru Dragana Đilasa u zatvorskom odelu i natpisom “LOPOV” kroz Beograd.

DRAGAN ĐILAS U ZATVORSKOM ODELU! ''NAŠI'' ga prošetali u prirodnoj veličini: ''LOPOV''! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

 

 

''Naši'' su na ovaj način skrenuli pažnju građanima da pored toga što je Dragan Đilas odgovoran za krađu 619 000 000 evra od građana Srbije, sada želi da ukrade i izbore.

Dragan Đilas ne može da se pomiri da su mu građani Srbije i Beograda rekli NE, i da nije pobedio na izborima i sada ne bira sredstva da ukrade i izbornu volju građana Srbije makar po cenu nemira i sukoba.

Građani Beograda pozdravili su akciju KP Naši, veselili su se njim uz trubače, a Dragan Đilas u zatvorskom odelu ostavljen je u Knez Mihailovoj kako bi građani Beograda znali šta ga čeka u skorijoj budućnosti.

Podsetimo, pompezna najava da će desetine hiljada besnih građana blokirati Beograd na 24 časa svela se na šator, poljski sto i pedesetak simpatizera koalicije okupljene oko Dragana Đilasa i liste "Srbija protiv nasilja", na uglu ulica Kneza Miloša i Birčaninove. U jednom trenutku je bilo više fotografa i novinara nego ljudi koji protestuju. Iako je ovo jasan dokaz da opozicionari ne da ne mogu da okupe hiljade ljudi, nego ne mogu da napune ni omanju salu mesne zajednice, ipak su zatvaranjem jedne od žila-kucavica blokirali saobraćaj u gradu, što je izazvalo bes kod građana.

- Gužve su ionako zbog Nove godine, sad još i ovo. Ne znaš više koji prevoz ide i kuda, ovo je haos. Samo nam je još ovo falilo. Kako je moguće da nekom padne na pamet da razvuče šator nasred ulice u centru grada i nikom ništa. Šta je s nama koji živimo u ovom kraju - komentarisala je jedna od gospođa koja je prošla donjim delom Birčaninove ulice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (19)

Loading
Danka

29.12.2023 21:56

Невиђена лоповчина! То је Ђилас!

Mila

29.12.2023 22:09

Prava slika Djilasa i ono sta zasluzuje, i da vrati narodu pare koje je uzeo

Maja

29.12.2023 22:11

Odlična akcija Konzervativnog pokreta "Naši" Podsećanje na Dragana Đilasa za krađu enormne sume novca od građana.

Deki

29.12.2023 22:12

Tako i treba! Svi trebaju da vide kakav je Djilas lopov i prevarant.