VUČIĆ PRIMIO NOVOGODIŠNJU ČESTITKU OD PREDSEDNIKA UJEDINJENIH ARAPSKIH EMIRATA! Šeik bin Zajed poželeo našoj zemlji prosperitet i napredak!

Autor:

Vesti

28.12.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki državnici čestitaju našoj zemlji i predsedniku predstojeće praznike.

VUČIĆ PRIMIO NOVOGODIŠNJU ČESTITKU OD PREDSEDNIKA UJEDINJENIH ARAPSKIH EMIRATA! Šeik bin Zajed poželeo našoj zemlji prosperitet i napredak!

Foto: Predsedništvo Srbije

Vučić i bin ZAjed

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku povodom predstojećih novogodišnjih praznika od predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana.

Čast mi je da Vašoj ekselenciji uputim najiskrenije čestitke i najlepše želje povodom nastupajuće 2024. godine. Želim da Vam i ova godina protekne uz mnogo zdravlja i sreće, a Vašem prijateljskom narodu neka donese dalji napredak i prosperitet – navodi se u čestitki predsednika UAE šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana.

Predsednik UAE je uputio Vučiću i „najsrdačnije pozdrave i izraze iskrenog uvažavanja i naklonosti“.

Čestitke su uputili i Muhamed bin Rašid Al Maktum, popredsednik UAE i vladar Dubaija, kao i Mansur bin Zajed Al Nahjan, potpredsednik UAE, zamenik premijera i šef Predsedništva UAE, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Čestitao i Putin

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

U čestitki se kaže:

- Poštovani gospodine predsedniče, srdačno Vam čestitam dolazeću Novu godinu i Božić. Bez obzira na nelaku situaciju u svetu, odnosi između Rusije i Srbije, koji se temelje na viševekovnim tradicijama prijateljstva i duhovne bliskosti, razvijaju se u konstruktivnom duhu.

Računam na nastavak našeg dijaloga i produktivnog zajedničkog rada po aktuelnim pitanjima bilateralne, regionalne i međunarodne agende.

Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima dobro zdravlje, blagostanje i uspehe, a bratskom srpskom narodu mir i prosperitet - navodi se u čestitki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Ana

28.12.2023 09:58

Ovo je potvrda velikog postovanja koje Vucic ima od UAE.

Ana

28.12.2023 09:59

Vucic je postovan drzavnik.

Nenad

28.12.2023 09:59

Živeo narod Ujedinjenih Arapskih Emirata, bratski narod Srbije.

Jovana

28.12.2023 10:14

Da dostignemo njihov napredak, ne treba nam nista vise.