DOKAZANI NASILNICI! Ponoš: Šta je Kovačević očekivao, da ga miluju? Nije dobio batine, da jeste, verovatno bi malo razmislio

Autor:

Vesti

20.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Srce Zdravko Ponoš, koji je na izbore išao na listi "Srbija protiv nasilja", u potpunosti opravdava nasilnike koji su pretukli Miladina Kovačevića. Pride ismeva njegove godine i pita se zašto nije u staračkom domu, a ne da ide na posao

DOKAZANI NASILNICI! Ponoš: Šta je Kovačević očekivao, da ga miluju? Nije dobio batine, da jeste, verovatno bi malo razmislio

Foto: Printskrin: rt, Tanjug/Jadranka ilić, Marko Đoković

Zdravko Ponoš, lider pokreta Srce, koji je nastupio na listi "Srbija protiv nasilja" na izborima, ismevao je premlaćivanje Miladina Kovačevića, direktora Republičkog zavoda za statistiku, od strane opozicionara na protestima ispred RIK-a. 

Foto: RT

Nasilne demonstracije opozicionara ispred RIK

- Imate ovog direktora Zavoda za statistiku, ima 71 godinu i plaši se da ga je neko povukao za uvo! Šta ćeš ti tamo sa 71 godinom - rekao je Ponoš na televiziji u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka- N1. 

Novinarka je na to rekla da "čovek kaže da je pao, da je povredio leđa", iako je ispravna formulacija da su čoveka nasilnici gurnuli, udarali, povredili, na šta je Ponoš odgovorio da Kovačević treba da ide u dom i da nije valjda očekivao da ga miluju!? 

Foto: printscreen

Zdravko Ponoš, lider pokreta Srce

- Ma nek ide u starački dom, ne može da bude direktor Zavoda sa 71 godinom, ima mladih i pametnih pa neka oni budu direktori! Šta je on očekivao, da će da ga miluju? - kazao je Ponoš. 

Na opasku novinarke da ne može da opravdava batine, šef pokreta Srce i bivši načelnik Generalštaba odgovorio je: 

- Ma nije dobio batine, da je dobio batine verovatno bi razmislio još jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

20.12.2023 12:56

Ti si takav IDIOT da ne vrediš komentara