"TREBALO BI DA SE SVI FOKUSIRAMO NA BUDUĆNOST DRŽAVE" Momirović: Očekujem ubedljivu pobedu i podršku građana politici predsednika Vučića!

Autor: S.B.

Vesti

17.12.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momirović je nakon glasanja na biračkom mestu na Vračaru rekao da se nada i da će se po završetku izbora spustiti tenzije, te da će svi okrenuti novi list.

"TREBALO BI DA SE SVI FOKUSIRAMO NA BUDUĆNOST DRŽAVE" Momirović: Očekujem ubedljivu pobedu i podršku građana politici predsednika Vučića!

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs

Tomislav Momirović, član Srpske napredne stranke, izrazio je danas očekivanje ubedljive pobede i snažne podrške građana politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nakon što je obavio svoju građansku dužnost i glasao na biračkom mestu na Vračaru, ministar Momirović je izneo svoje utiske i optimizam u vezi sa izbornim procesom.

- Očekujem da će podrška građana biti ubedljiva i da će politika predsednika Vučića nastaviti da dobija poverenje. Nakon završetka izbora, nadam se smirivanju tenzija, a da ćemo svi zajedno okrenuti novi list - izjavio je ministar Momirović.

Ministar je istakao važnost fokusiranja na budućnost države, naglašavajući da je ključno razmišljati o interesima građana, posebno dece, kako bi se nastavio put koji je do sada pređen.

- Tokom prethodnih godina, ova vlast je postigla značajne rezultate, i nadam se da će se taj trend nastaviti i u budućnosti. Očekujem da ćemo sa novom energijom i kompromisima ući u naredni mandat i da će Srbija izaći kao pobednik - dodao je ministar Momirović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading