OVE IZJAVE VUČIĆA SU CENZURISALI HRVATSKI MEDIJI! Smetala im dva odgovora predsednika Srbije!

Autor: S.B.

Vesti

17.12.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cenzurisan je odgovor na pitanje o kršenju izborne tišine u medijima Dragana Šolaka, koju je Vučić ocenio kao izraz nemoći.

OVE IZJAVE VUČIĆA SU CENZURISALI HRVATSKI MEDIJI! Smetala im dva odgovora predsednika Srbije!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dok je u Srbiji trajala izborna tišina hrvatski mediji iskoristili su to za najstrašnije napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića pritom cenzurišući njegove izjave u celosti.

Naime, iako su preneli konferenciju koju je Vučić odžao nakon što je glasao, oni su sa te konferencije izbacili dva odgovora koja je dao predsednik.

Cenzurisan je odgovor na pitanje o kršenju izborne tišine u medijima Dragana Šolaka, koju je Vučić ocenio kao izraz nemoći.

- Kršili su je brutalno, ali to su radili svaki put. To vam je uvek izraz nemoći i pokušaj da uvek nekog drugog okrivite za sopstveni neuspeh. Naslušaćemo se toga danas i narednih dana. Na kraju, rezultat će biti onako kako narod želi - rekao je predsednik.

Takođe, cenzurisan je i odgovor šefa države na pitanje o glasanju građana sa Kosova i Metohije kojima je Aljbin Kurti zabranio da glasaju u južnoj srpskoj pokrajini.

- Zahvalan sam našem narodu i našim ljudima sa Kosova i Metohije. Video sam da su jutros gužve svuda u centralnoj Srbiji na mestima gde oni glasaju. Hvala im na ljubavi koji pokazuju prema svojoj otadžbini i što jasno i nedvosmisleno poštuju povelju Ujedinjenih nacija i Rezoluciju 1244. Neće biti lako, niti je bilo lako, niti će biti, niti želim da dajem lažna obećanja bilo kome, ali ponašaćemo se odgovorno i čuvaćemo svoju otadžbinu - poručio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (93)

Loading
Nita

17.12.2023 20:53

Njima smeta sve što Vučić kaže, ali kada priča o pobedi i glasačima sa KiM koji ga podržavaju, to im posebno bode oči.

Dejan

17.12.2023 20:54

Hrvatska bolje da cuti i gleda svoja posla. Za dobro Srbije pobedice SNS jer samo sa Vucicem Srbija napreduje i ima rezultate na svim poljima.

Nikša

17.12.2023 20:55

Radi se o očiglednom hrvatskom strahu.

Mira

17.12.2023 20:57

Eh Hrvati bolje neka nabiju noseve u svoje dupe nego sto laju