MIHINA PORODICA NA DIRLJIV NAČIN OBELEŽILA GODIŠNJICU SMRTI: CEO Dan u Seriji A u znaku LEGENDE! Tu je i ZVEZDIN dres! (FOTO)

Autor:

Sport

17.12.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene od kojih zaboli srce.

MIHINA PORODICA NA DIRLJIV NAČIN OBELEŽILA GODIŠNJICU SMRTI: CEO Dan u Seriji A u znaku LEGENDE! Tu je i ZVEZDIN dres! (FOTO)

Foto: Twitter printscreeen

Već godinu dana je prošlo od smrti velikog Siniše Mihajlovića. Jedan od najboljih fudbalera ikada viđen na ovim prostorima, sa levicom kakvom nije moglo da se pohvali još mnogo ljudi, na žalost nas je prerano napustio prošle godine. 

Kao da je neko pravio raspored baš zbog njega, četiri njemu važna kluba tokom karijere susrela su se međusobno u dva duela u sklopu 16. kola Serije A. U Bolonji su se sastali istoimena ekipa, koja je ipak Mihi važnija jer ju je vodio pre nego što je preminuo, i Roma, za koju je kao igrač nastupao, a domaćin je na kraju slavio sa 2:0 (1:0) i tako napravio još jedan veliki korak ka plasmanu u Ligi šampiona. Zapravo, sada se nalazi na četvrtom mestu tabele i na dobrom je putu da priredi senzaciju, ali na žalost, nema Mihe da to vidi.

 

 

Ipak, velika pažnja sa meča je bila skrenuta na gest pred početak susreta. Naime, na terenu se našla okupljena porodica preminulog Siniše Mihajlovića, kojoj je uručena slika i tako je Srbinu odata počast. Ovakav potez crveno-plavih nije neobičan, s obzirom na to da je popularni Miha bio njihov trener u periodu kada je vodio životnu bitku sa opakom bolešću.

Takođe, na tribinama su razvijena dva transparenta, a reči na kojima su na njima napisane su bile poprilično dirljive. Navijači Bolonje su svom miljeniku poručili sledeće:

Sećanje je način susreta, tvoje će da bude neizbrisivo. Zbogom – pisalo je na jednom, a na drugom kratko:

Siniša uvek u našem srcu!, dirljivo su poručili ultrasi Bolonje.

Kada je u pitanju sam meč, Nikolo Moro je doneo prednost crveno-plavima, da bi Razmus Kristensen autogolom potvrdio pobedu domaćih u drugom poluvremenu.

Drugi susret još značajniji za Mihu danas igraju Lacio i Inter. Mihajlović je u Rimu nastupao šest godina, pa je upravo odatle otišao u milanski tim. Mihina porodica je dobila poziv da prisustvuje i početku tog duela, ali se opredelila da danas bude u Bolonji. Ipak, pre početka susreta na terenu su stajali istaknuti dresovi Siniše Mihajlovića iz igračkih dana - iz Jugoslavije, Crvene zvezde i Lacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading