PORUKA SUPRUGE SINIŠE MIHAJLOVIĆA KOJA SLAMA SRCA: "To je zagrljaj koji je rekao da se ne bojim! NEDOSTAJEŠ"!

Autor: M. M.

Sport

16.12.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arijana obeležila godišnjicu smrti voljenog Siniše.

PORUKA SUPRUGE SINIŠE MIHAJLOVIĆA KOJA SLAMA SRCA: "To je zagrljaj koji je rekao da se ne bojim! NEDOSTAJEŠ"!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Tačno godinu dana prošlo je od smrti proslavljenog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

Tog 16. decembra 2022. iz Italije je stigla tužna vest - Siniša Mihajlović je izgubio bitku sa leukemijom u 54. godini života. On je poslednje dane proveo u bolnici u bolnici u Rimu gde se lečio posle duge i teške bolesti

Njegova udovica, Arijana Mihajlović, oglasila se nakon ponoći na svom Instagram nalogu i objavila fotografije sa Sinišom i emotivnu poruku koja slama i najtvrđa srca.

- To nikad nije bila samo ljubav. To je onaj zagrljaj koji mi je rekao: "ne boj se". Jedna godina bez tebe. Nedostaješ - napisala je Arijana.

 

 

Zaista, tužna objava koja je izazvala brojne komentare, te su mnogi uputili poruke podrške Arijani Mihajlović.

Podsetimo, bivša italijanska voditeljka bila je u braku sa Srbinom punih 25 godina i rodila mu je petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, odnosno sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana. 

Legenda Crvene zvezde i svetskog fudbala sahranjen je tri dana kasnije u Rimu nakon komemoracije na kojoj su prisustvovali brojni prijatelji, fanovi i legende svetskog fudbala koje su imale prililiku da ga upoznaju.

Mihajlović se od jula 2019. godine borio sa leukemijom. U jednom trenutku stanje mu je bilo bolje, pa se vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali bolest se ponovo vratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading