ĐENOVLJANI NISU ZABORAVILI MIHU! Sjajan gest Sampdorije na godišnjicu smrti legendarnog "bombardera"!

Autor:

Sport

15.12.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Sampdorija doneo je odluku da fudbaleri tima iz Đenove sutra na teren protiv Ređijane istrče u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića.

ĐENOVLJANI NISU ZABORAVILI MIHU! Sjajan gest Sampdorije na godišnjicu smrti legendarnog "bombardera"!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Fudbaleri Sampdorije sutra od 14 časova na domaćem terenu dočekuju ekipu Ređine u utakmici 17. kola Serije B.

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra prošle godine, a na godišnjicu njegove smrti Sampdorija je donela odluku da fudbaleri na teren istrče u specijalizovanim dresovima na kojima će se naći njegov lik.

Siniša Mihajlović je bio trener fudbalera tima iz Đenove dve godine, od 2013. do 2015. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sampdorija nije zaboravila Sinišu Mihajlovića

Igračku karijeru započeo je u rodnom Borovu, odakle je 1988. stigao u novosadsku Vojvodinu. Za Novosađane je igrao dve godine i u 73 meča postigao je 19 golova. 

Usledio je prelazak na Marakanu i potpis za Crvenu zvezdu, sa kojom se popeo na krov Evrope i sveta, 1991. godine, osvojivši i šampionsku titulu.

Naredne 1992. preselio se u Romu, dok je tokom blistave fudbalske karijere branio boje Lacija i Intera, u kome se zvanično oprostio od aktivnog igranja fudbala.

Kao trener, predvodio je Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Milan, već pomenutu Sampdoriju, Torino i lisabonski Sporting, dok je od 2012. do 2013. bio na klupi nacionalnog tima Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading